|
Tweet |
İZCİ MEDYA https://www.facebook.com/
Adana’nın Yüreğir ilçesinde 46 yaşındaki İbrahim Kiracı, kızı Derin (13) ile engelli oğlu Doruk’u (11) tabancayla vurarak öldürdükten sonra intihar etti.
Olay, saat 21.00 sıralarında Seyhan Mahallesi’nde meydana geldi. Üç katlı bir binanın ikinci katındaki dairede yaşayan İbrahim Kiracı’nın, henüz bilinmeyen bir nedenle iki çocuğunu göğüslerinden vurduğu öğrenildi. Kiracı’nın daha sonra ev sahibinin yanına giderek çocuklarını öldürdüğünü söylediği ve polisin aranmasını istediği belirtildi.
Tekrar eve dönen Kiracı’nın, çocuklarını vurduğu tabancayla yaşamına son verdiği ifade edildi.
İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı kontrollerde baba ile iki çocuğunun hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından İbrahim Kiracı ile çocukları Derin ve Doruk’un cenazeleri otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Öte yandan, İbrahim Kiracı’nın 6 Şubat depremlerinin ardından ailesiyle birlikte Hatay’dan Adana’ya taşındığı ve bir süre önce eşinden ayrıldığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.