Bugun...



Asgari ücret açıklamasından önce Çalışma Bakanlığı'ndan dikkat çeken video

2023 yılında uygulanacak asgari ücretin açıklanmasına artık sayılı günler kala Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan dikkat çeken bir video geldi. Paylaşımda, "Siz üretin biz enflasyonla mücadele ederiz… Sıradaki Dosya asgari ücrete azami fedakârlık" ifadeleri yer aldı.

facebook-paylas
Tarih: 22-12-2022 11:18

Asgari ücret açıklamasından önce Çalışma Bakanlığı'ndan dikkat çeken video

Türkiye'de milyonlarca vatandaş nefesini tuttu, 2023 yılında uygulanacak asgari ücret miktarının ne kadar olacağını merak ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'le gerçekleştireceği toplantının ardından asgari ücretin miktarının netleşeceğini açıkladı.

BAKANLIK'TAN DİKKAT ÇEKEN VİDEO

Asgari ücret miktarının açıklanmasından önce Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan dikkat çeken bir video geldi. Bakanlık tarafından yapılan paylaşımda, "Siz üretin biz enflasyonla mücadele ederiz… Sıradaki Dosya asgari ücrete azami fedakârlık" ifadelerine yer verildi.

CUMHURBAŞKANI 9 BİN TL'YE OLUMSUZ BAKMIŞTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Meclis'te gerçekleştirdiği açıklamada Türk-İş'in 9 bin TL talebi hakkında, "Biz öyle herkesin her dediği ile hareket edemeyiz. Çünkü bizim sırtımızda küfe var. 85 milyonun yükü omuzlarımızda" ifadelerini kullanmıştı.

izcihaberajansi.com Haberler.com



Kaynak: www.haberler.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI