Bugun...



CHP'li Cemal Emir'den skandal sözler! Hem Başkan Erdoğan'ı hem AK Partilileri böyle tehdit etti

CHP Etimesgut İlçe Başkanı Cemal Emir, partisinin programında yaptığı konuşmada küstah cümleler sarf etti. Hem Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı hem de AK Partilileri tehdit eden Emir, 'Bu ceberut adamı göndereceğiz, bir daha gelmesinler diye kökünü kazıyacağız. Korkutacağız, yıldıracağız, susturacağız.' ifadelerini kullandı.

facebook-paylas
Tarih: 21-09-2021 20:38

CHP'li Cemal Emir'den skandal sözler! Hem Başkan Erdoğan'ı hem AK Partilileri böyle tehdit etti

CHP Etimesgut İlçe Başkanı Cemal Emir katıldığı programda küstah cümleler sarf etti. Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı ve AK Partilileri hedef alan CHP'li Emir, 'Bu ceberut adamı göndereceğiz, bir daha gelmesinler diye kökünü kazıyacağız. Korkutacağız, yıldıracağız, susturacağız.' ifadelerini kullandı.

İşte CHP'li Cemal Emir'in o skandal açıklamaları:

CHP'li Başkandan küstah sözler "Bu ceberut adamı göndereceğiz, köklerini kazıyacağız" | Video

 

 

BAŞKAN ERDOĞAN'A "CEBERUT" DEDİ
Kendisini dinleyenlere "Atatürk'ün gelmesini beklemeyin. Gelmeyecek. Hepiniz Atatürk olacaksınız" diye seslenen CHP'li Emir, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "ceberut" dedi.

"KÖKLERİNİ KAZIYACAĞIZ"
Emir, "Bu ceberut adamı ülkenin başından atacağız. Bir daha onun gibi gelmesin diye bunların kökünü kazıyacağız" ifadelerini kullandı.

"YILDIRACAĞIZ SUSTURACAĞIZ"
Sözlerini "Kimler korkacaksa korksun" diyerek sürdüren Emir, parti sloganlarının "Korkmayacağız, yılmayacağız, susmayacağız" olduğunu söyleyip Erdoğan destekçilerini hedef alarak "Korkutacağız, yıldıracağız ve susturacağız" şeklinde konuştu.

KÜSTAH SÖZLERE TEPKİ YAĞDI

YILMAZER: "BU NECİS SÖZLERİ CHP'NİN BU KENDİNİ BİLMEZ TOY SİYASETÇİSİNE MİSLİYLE İADE EDİYORUM"

AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı avukat Mehmet Yılmazer: "Merdi kıpti şecaat arz ederken sirkatin söylemiş. CHP'nin Etimesgut İlçe Başkanı'nın sözlerini şiddetle kınıyorum. Bu adamın Sayın Cumhurbaşkanımızla ilgili söylediği bu sözler kabul edilemez. CHP zihniyetinin bu nobran cümlelerini milletimiz bilmektedir. Biz 1946'dan beri bu zihniyeti sandığın derinlerine defalarca gömen bu millet hiç merak etmesin bu şımarık ve hoyrat üslupları görünce bir daha hiç çıkmayacak şekilde CHP'yi ve zihniyetini tarihin derinliklerine gömecektir. Bu hadsiz adam edebiyle konuşmalı aksi takdirde onun anladığı dilden de konuşmasını iyi biliriz. Bu ülkenin Cumhurbaşkanına ve bu ülkede 20 yıldır siyasi destan yazan bu ülkenin milli kurucu varlığına yönelen bu necis sözleri CHP'nin bu kendini bilmez toy siyasetçisine misliyle iade ediyorum."

 

izcihaberajansi.com

 Sabah

 




Kaynak: izcihaberajansi.com Sabah




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI