Bugun...



Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gine ziyaretini iptal etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın yapılması planlanan Gine ziyaretini iptal etti, yurda dönme kararı aldı. Erdoğan'ın yarın çevrim içi gerçekleştirilecek NATO Liderler Zirvesi'ne katılacağı öğrenildi.

facebook-paylas
Tarih: 22-02-2022 20:23

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gine ziyaretini iptal etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrika turu kapsamında Kongo Demokratik Cumhuriyeti'ni ve Senegal'i ziyaret etti. Erdoğan'ın yarın yapması planlanan Gine Bissau ziyareti ise iptal oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yurda dönme kararı aldı.

İlgili Haber Cumhurbaşkanı Erdoğan Gine-Bissau Cumhurbaşkanı ile görüştü


ERDOĞAN, NATO LİDERLER ZİRVESİ'NE KATILACAK

Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan bilgilendirmede, "Sayın Cumhurbaşkanımız, yarın çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek NATO Liderler Zirvesine katılacaktır. Bu gerekçeyle Sayın Cumhurbaşkanımızın Afrika turunun üçüncü durağı olan Gine-Bissau ziyareti ileri bir tarihe ertelenmiştir. Sayın Cumhurbaşkanımız ve beraberindeki heyet, Senegal ziyaretlerinin ardından Türkiye’ye dönecektir." denildi.

İlgili Haber Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zelenski ile görüştü İlgili Haber Cumhurbaşkanı Erdoğan: Rusya’nın kararı kabul edilemez İlgili Haber Yaptırımlar yağmur gibi! Putin'e darbe üstüne darbe İlgili Haber Ukrayna-Rusya geriliminde Donetsk ve Luhansk'ın ardından en kritik yer: Mariupol! izcihaberajansi.com






Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU
resmi ilanlar

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI