Bugun...



Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hollanda'daki UID yöneticileri ve Türk gazetecilere seslendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, telefon bağlantısıyla Hollandanın Lahey kentindeki Büyükelçilik Rezidansındaki Uluslararası Demokratlar Birliği (UID) yöneticileri ve Türk medya mensuplarına seslendi.

facebook-paylas
Tarih: 15-10-2021 20:36

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hollanda'daki UID yöneticileri ve Türk gazetecilere seslendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, telefon bağlantısıyla Hollanda'nın Lahey kentindeki Büyükelçilik Rezidansı'ndaki Uluslararası Demokratlar Birliği (UID) yöneticileri ve Türk medya mensuplarına seslendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala'nın tarafından yapılan telefon bağlantısıyla UID yöneticileri ve Türk medya mensuplarına hitap etti. Salondakileri selamladığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Özellikle birlik ve beraberlik içinde yapılan bu çalışmaların neticesinin de çok verimli çok hayırlı olacağına inandığını vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bundan dolayı sizi tebrik ediyorum. Ülkemizden binlerce kilometre uzaklıkta böyle bir toplantıyı sizler hep birlikte gerçekleştirdiğiniz için sizlere şahsım, millettim, partim adına çok teşekkür ediyorum ve başarılarınızın artarak devamını diliyorum" ifadesini kullandı.

 




Kaynak: UlusalAjans




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI