|
Tweet |
Erdoğan, köprüde yaşananlara partisinin Kızılcahamam'da düzenlediği kamptan tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu milletin polisine el kaldırandan milletvekili olmaz. Bunların parlamentodan silinip atılması için gerekli ilerlemelerin kaydedilmesi lazım" ifadelerini kullandı.
Erdoğan, Gezi olaylarıyla ilgili şunları da söyledi: "Milli gelirimizi 235 milyar dolardan aldık, 1 trilyon dolar sınırına kadar getirdik. Şayet Gezi olayları ile başlayan ve devam eden ihanetlerin ülkemize kur, faiz, enflasyon şer üçgeni üzerinden ödettiği ağır bedeller olmasaydı bugün 1,5 trilyon doları bulan milli gelirle farklı yerlerde olacaktık.
Sahnede hangi oyun sergilenirse sergilensin gerisinde bir ekonomik sabotaj mutlaka vardır. Buna rağmen ülkemize diz çöktürülmesine izin vermedik, vermeyeceğiz. Karşımıza çıkarılan aktörlerin birer aparat olduğunu biliyor, asıl mücadeleyi projelerin gerçek sahiplerine karşı veriyoruz. izcihaberajansi.com