Edinilen bilgiye göre, köyde yaşayan F.C. isimli şahıs ineğinin doğum yapmaya başladığını görünce yardım etmek istedi. İneğin doğumda zorlanması üzerine bölgedeki veteriner hekimleri arayan şahıs, veteriner hekimlerin dolu olduğunu öğrenince bu defa bölgede yaşayan ve bu işlerden anlayan bir şahsı arayarak yardım istedi. Çağrı üzerine ahıra gelen S.T. isimli şahıs kendi yöntemleri ile doğmakta olan buzağının ayaklarından ip bağlayıp ineğin doğumuna yardımcı olmak istedi. Ahırda toplanan 5 kişinin çabalarına rağmen inek normal yolla doğumunu gerçekleştiremeyince S.T. bu defa ineği ameliyat edip sezaryen ile buzağıyı almaya çalıştı.

"Ekmek bıçağı ile ineği ameliyat etti"
Önce ineğin sağ boşluğundaki kıllarını yülüyen S.T. daha sonra eline aldığı ekmek bıçağı ile ineği herhangi bir anestezi uygulamadan ameliyat etmeye başladı. Acı içinde inleyen ineğin sağ boşluğunu ekmek bıçağı ile kesen şahıs daha sonra buzağıyı ineğin karnından çıkardı. Güvenlik akmerası kayıtlarına yansıyan görüntüler izleyenlerin kanını dondururken talihsiz hayvan daha sonra telef oldu.

İneğin sahibi F.C.’nin ineği telef olduktan sonra hayvanını ekmek bıçağı ile ameliyat yapıp sezaryen uygulayan S.T.’den şikayetçi olduğu öğrenildi.
Bekir Tosun








Hatay’da geçmiş yıllarda Çekmece Belde Belediyesi Başkanlığı görevini yürüten Ca..
Milli Eğitim Bakanlığı, ramazan ayı boyunca okullarda milli ve manevi değerleri ..
Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nun aylardır üzerinde çalıştığ..
İstanbul'un Bayrampaşa ilçesinde iddiaya göre, kendisine gelen bir telefonun ard..
Japonya'da 20 Ocak'tan bu yana etkili olan yoğun kar yağışı ve soğuklar nedeniyl..
Ordu’nun Perşembe ilçesinde halı sahada futbol oynadığı sırada kalp krizi geçire..
Trafik Güvenliği Tehlikede
Beykoz, Gümüşsuyu Mahallesi Kelle İbrahim Caddesi üz..
Gümüşsuyu Mahallesi, Kelle İbrahim Caddesi, 301 ada 25 parselde Beykoz Belediyes..
Beykoz’un Gümüşsuyu Mahallesi, Kelle İbrahim Caddesi üzerindeki su ürünleri balı..
Gümüşsuyu Mahallesi Kelle İbrahim Caddesi 301 ada 25 parselde 2020 yılında başla..
Gümüşsuyu Mahallesi Kelle İbrahim Caddesi, Su Ürünleri Balıkçı Barınağı önünde b..
Av Serdar Aycibin Mesajında; şu ifadelere yer verdi.
İZCİ MEDYA mesajında; şu ifadelere yer verdi.
İZCİ MEDYA mesajında; şu ifadelere yer verdi.
Gümüşsuyu mahallesi Kelle İbrahim Caddesinde Ali AK ismine kayıtlı bu bölgede ha..
Beykoz belediyesinin sözde çözüm merkezi adı üzerinde bir telefon hattı var faka..
Haber ajansımıza gelen şikâyet ve ihbarlarda Beykoz balık ekmek akşam 20.00 den ..