Bugun...



Erdoğan mı Kılıçdaroğlu mu? Son ankette kıl payıyla seçim ikinci tura kaldı

PİAR Araştırma, "Bu pazar Cumhurbaşkanlığı seçimleri olsa hangi adaya oy verirsiniz?" diye sorulan anketin sonuçlarını paylaştı. Kılıçdaroğlu yüzde 49.4 oy alırken, Erdoğan yüzde 47.1'de kaldı. Her iki isimde yüzde 50'yi geçemediği için seçim ikinci tura kaldı.

facebook-paylas
Tarih: 02-05-2023 11:16

Erdoğan mı Kılıçdaroğlu mu? Son ankette kıl payıyla seçim ikinci tura kaldı

Türkiye seçimlere doğru giderken araştırma şirketleri de anketlere hız verdi. PİAR Araştırma son anketini Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik yaptı.

KILIÇDAROĞLU İLE ERDOĞAN ARASINDA 2.3 PUAN FARK VAR

Ankette "Bu pazar Cumhurbaşkanlığı seçimleri olsa hangi adaya oy verirsiniz?" diye soruldu. Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2.3 puan önünde yer aldı.

KILIÇDAROĞLU YÜZDE 49.4 OY ALDI

Ankette Kılıçdaroğlu'nun oyu yüzde 49.4 olurken, Erdoğan ise yüzde 47.1 oy aldı. Ata İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan yüzde 2.3, Muharrem İnce ise yüzde 1.2 oy aldı.

SEÇİM İKİNCİ TURA KALIYOR

14 Mayıs'ta da sonuç böyle gelirse, adaylar yüzde 50'yi geçemediği için seçim ikinci tura kalacak. Vatandaşlar ikinci tur için 28 Mayıs'ta tekrar sandığa gidecek ve en fazla oy alan aday 13. cumhurbaşkanı olacak.

izcihaberajansi.com Haberler.com



Kaynak: www.haberler.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI