Bugun...



İki araç çarpıştı, feci kaza 19 yaşındaki genci hayattan kopardı

Kocaeli'de iki aracın çarpışmasında ortalık savaş alanına döndü. Feci kazada 3 kişi yaralanırken, hastaneye kaldırılan 19 yaşındaki Çağrı Atay yaşamını yitirdi.

facebook-paylas
Tarih: 14-09-2023 11:21

İki araç çarpıştı, feci kaza 19 yaşındaki genci hayattan kopardı

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması neticesinde meydana gelen kazada 19 yaşındaki genç hayatını kaybetti.

3 KİŞİ YARALANDI

Gölcük D-130 kara yolu Yalova istikametinde M.B. idaresindeki otomobil, V.A. hakimiyetindeki hafif ticari araç ile çarpıştı. Çarpmanın şiddetiyle M.B., otomobilde yolcu olarak bulunan Çağrı Atay (19) ve hafif ticari araç sürücüsü V.A. yaralandı. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

YAŞAMINI YİTİRDİ

Araçta sıkışan yaralılar, itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak, sağlık ekiplerine teslim edildi. İlk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan yaralılardan Çağrı Atay, kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Çağrı Atay'ın abisi Çağatay'ın da 2 Ağustos 2019'da meydana gelen bıçaklı saldırıda yaşamını kaybettiği öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.




Kaynak: İHA




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER TRAFİK KAZASI Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI