Tweet |
YALAN YALAN KÜLLİYEN YALAN YAKINDA DETAYLI ŞEKİLDE YAYINLANACAKTIR YER YERİNDEN OYNAYACAK BAKALIM BEYKOZ BELEDİYESİ NE CEVAP VERECEK BU BEYKOZ GENÇLİK SPOR KULÜBÜNDE NELER OLUYOR NELER .BU KUPALAR KİMİN OLDUGUNA VE GERÇEK ŞAMPİYONUN KİM OLDUĞUNU VARINCAYA KADAR YAYINLANACAKTIR.
GERÇEKLERİ YAZAMAYAN GAZETECİLER OLDUĞU TAKTİRDE SİZ İSTEDİĞİNİZ GİBİ ATINIZI BEYKOZDA KOŞTURURSUNUZ
Beykoz belediyesi başkanı Murat Aydın ve Her taşı kaldırdığında altından çıkan Beykoz halkı başkan yardımcısı olarak bilir fakat başkan yardımcısı değil koordinatör. Beykoz gençlik spor kulübü başkanı Fatih Sağlam ve tekvando hocası Osman Günaçtı bakın Beykoz halkına nasıl yalan söylediler tekvando Dilara Şirini sözde Avrupa ve Türkiye şampiyonu olduğunu nasıl Beykoz halkına yutturdular. Dilara Şirini soy isim benzerliğiyle bir başka Türkiye şampiyonu olan tekvandocuyu kullandılar Haber ajansımız yer yerinden oynayacak Beykoz belediyesini zıplatacak Murat Aydın Fatih Sağlam Ve Osman Günaçtı uykularını kaçıracak haberimiz çok çok yakında .Okuyucularımız yayınlayacağımız haberi okuyunca yok artık bu kadarda olmaz diyecekler.
İZCİ HABER AJANSI BEYKOZ BELEDİYESİNE DİYORKİ
Murat Aydın Fatih Sağlam Osman Günaçtı.
Kendini Türkiye ve Avrupa Şampiyonu olarak tanıtan Dilara Şirin. Avrupa şampiyonluğunu geçtim. Avrupa ikinciliği yada Avrupa üçüncülüğüne de kabulüm.
Eğer bu Sporcu Avrupa’da 1.ve 2.ve 3. Geçin Avrupa şampiyonasına gitmişse. Ben gazeteciliği bırakacağım.
Murat Aydın sen belediye. Başkanlığını bırakacak mısın.
Fatih Sağlam sen sözde başkan yardımcılığını bırakacak mısın.
Osman Günaçtı sen belediyedeki Antrenörlük görevini bırakacak mısın. Haydi Avrupa’dan Vazgeçtim. Dilara şirinin Türkiye 1. Liginde varsa aynı iddiada bulunuyorum.
Haberimiz üzerine bizi arayan Osman Günaçtı
Beykoz’un Avrupa 3. Olan Berra Nur Çiftçinin iller Bankası adına yarıştığını Konya'da Olimpik Hazırlık Merkezinde olduğunu söyleyip Selçuk üniversitesinde okuduğunu söyledi.
Buradan soruyoruz.
Beykoz’un kendi evladı başka kulüp adına yarışırken Beykoz'da oturmayan ve okumayan ve Berra Nur Çiftçi kadar başarısı olmayan Dilara Şirin neden bu kadar patlatılmaya çalışıyor. Beykoz Belediyesi başka ilçede oturan Beykozlu olmayan sporcuya sahip çıkarken kendi evladına neden sahip çıkmıyor. Yine Beykoz'da Marmara üniversitesi varken Konya'ya giden Berra Nur Çiftçi Selçuk üniversitesinde okurken büyük bir trafik kazası geçiriyor.
Beykoz'da olsa belki bu üzücü olay olmayacaktı
ELİNE BİR FOTORAF MAKİNESİ ALAN GAZETECİ OLMAZ GAZETECİLİK ARAŞTIRMA İSTER GAZETECİLİK YÜREK İSTER HER İNSAN GAZETECİ OLAMAZ OLAMADIKLARI İÇİN BEYKOZ BELEDİYESİNİN BU YALAN ŞAMPİYONLUĞUNA HAVASINA BAZI GAZETECİLER ÜÇ KURUŞ BELEDİYEDEN REKLAM ÜCRETİ ALACAGIZ DİYE YALAN HABERLER YAPMIŞLARDIR HİÇ BİR ARAŞTIRMA YAPMADAN
izcihaberajansi.com
Osman Günaçtıyı yakın tanırım. Herşeyi palavra yalan dolan. Kendini her ortamda öven Osmana hep söylerim Bak Osman sen kendini ovmeyi bırak millet seni ovsün ancak Osmanda haklı ovulecek bir meziyeti olmayınca kimse ovmuyor iş Osmana kalıyor. Yazık ezikliğin vücut bulmuş hali
avrupa yakası escort beşiktaş escort beyoğlu escort nişantaşı escort etiler escort esenyurt bayan escort beylikdüzü bayan escort avcılar bayan escort şirinevler escort ataköy escort
gaziantep escortgaziantep rus escort gaziantep escortseks hikayeleri
mersin escort escort ankara Bursa bayan escort
beylikdüzü escort,istanbul escort,beylikdüzü escort,ataköy escort,esenyurt escort,avcılar escort,bakırköy escort,esenyurt escort,esenyurt escort,avcılar escort,beylikdüzü escort
mostbet , mostbet 2024 , mostbet giriş
rinabet , rinabet , rinabet giriş