Bugun...



Beykoz Belediyesi Hala Bir Açıklama Yapmadınız Bu Yalanı Ortaya Atarken Hiç Yüzünüz Kızarmadı' mı

Haber ajansımız 31/08/2022 tarihte haber başlığı Beykoz belediyesi gençlik spor kulübü açıklama bekliyoruz . Yayınladığımız haberimizden sonra açıklama yapmamış. Bunun üzerine 03.09.2022 Tarihinde ajansımız Beykoz belediyesinden bir açıklama yapmasını istemiş fakat hala bir açıklama yok olmamasının nedeni ise açıklama yapacak yüzleri yok.

facebook-paylas
Güncelleme: 06-09-2022 12:06:15 Tarih: 06-09-2022 10:51

Beykoz Belediyesi Hala Bir Açıklama Yapmadınız Bu Yalanı Ortaya Atarken Hiç Yüzünüz Kızarmadı' mı

YALAN YALAN KÜLLİYEN YALAN YAKINDA DETAYLI ŞEKİLDE YAYINLANACAKTIR YER YERİNDEN OYNAYACAK BAKALIM BEYKOZ BELEDİYESİ NE CEVAP VERECEK BU BEYKOZ GENÇLİK SPOR KULÜBÜNDE NELER OLUYOR NELER .BU KUPALAR KİMİN OLDUGUNA VE GERÇEK ŞAMPİYONUN KİM OLDUĞUNU  VARINCAYA KADAR YAYINLANACAKTIR.

 

GERÇEKLERİ YAZAMAYAN GAZETECİLER OLDUĞU TAKTİRDE SİZ İSTEDİĞİNİZ GİBİ ATINIZI BEYKOZDA KOŞTURURSUNUZ 

 

 

Beykoz belediyesi başkanı Murat Aydın ve Her taşı kaldırdığında altından çıkan Beykoz halkı başkan yardımcısı olarak bilir fakat başkan yardımcısı değil koordinatör.  Beykoz gençlik spor kulübü başkanı Fatih Sağlam ve tekvando hocası  Osman Günaçtı bakın Beykoz halkına nasıl yalan söylediler  tekvando  Dilara Şirini sözde Avrupa ve Türkiye şampiyonu olduğunu nasıl Beykoz halkına yutturdular. Dilara Şirini soy isim benzerliğiyle bir başka Türkiye şampiyonu olan tekvandocuyu kullandılar Haber ajansımız yer yerinden oynayacak Beykoz belediyesini zıplatacak Murat Aydın Fatih Sağlam Ve  Osman Günaçtı uykularını kaçıracak haberimiz çok çok yakında .Okuyucularımız yayınlayacağımız haberi okuyunca yok artık bu kadarda olmaz diyecekler.

İZCİ HABER AJANSI BEYKOZ BELEDİYESİNE DİYORKİ

Murat Aydın Fatih Sağlam Osman Günaçtı.

Kendini Türkiye ve Avrupa Şampiyonu olarak tanıtan Dilara Şirin. Avrupa şampiyonluğunu geçtim. Avrupa ikinciliği yada Avrupa üçüncülüğüne de kabulüm.

Eğer bu Sporcu Avrupa’da 1.ve 2.ve 3. Geçin Avrupa şampiyonasına gitmişse. Ben gazeteciliği bırakacağım.

Murat Aydın sen belediye. Başkanlığını bırakacak mısın.

Fatih Sağlam sen sözde  başkan yardımcılığını bırakacak mısın.

Osman Günaçtı sen belediyedeki Antrenörlük görevini bırakacak mısın. Haydi Avrupa’dan Vazgeçtim. Dilara şirinin Türkiye 1. Liginde varsa aynı iddiada bulunuyorum.

Haberimiz üzerine bizi arayan Osman Günaçtı

Beykoz’un Avrupa 3. Olan Berra Nur Çiftçinin iller Bankası adına yarıştığını Konya'da Olimpik Hazırlık Merkezinde olduğunu söyleyip Selçuk üniversitesinde okuduğunu söyledi.

Buradan soruyoruz.

Beykoz’un kendi evladı başka kulüp adına yarışırken Beykoz'da oturmayan ve okumayan ve Berra Nur Çiftçi kadar başarısı olmayan Dilara Şirin neden bu kadar patlatılmaya çalışıyor. Beykoz Belediyesi başka ilçede oturan Beykozlu olmayan sporcuya sahip çıkarken kendi evladına neden sahip çıkmıyor. Yine Beykoz'da Marmara üniversitesi varken Konya'ya giden Berra Nur Çiftçi Selçuk üniversitesinde okurken büyük bir trafik kazası geçiriyor.

Beykoz'da olsa belki bu üzücü olay olmayacaktı

ELİNE BİR FOTORAF MAKİNESİ ALAN GAZETECİ OLMAZ GAZETECİLİK ARAŞTIRMA İSTER GAZETECİLİK YÜREK İSTER HER İNSAN GAZETECİ OLAMAZ OLAMADIKLARI İÇİN BEYKOZ BELEDİYESİNİN BU YALAN ŞAMPİYONLUĞUNA HAVASINA BAZI GAZETECİLER ÜÇ KURUŞ BELEDİYEDEN REKLAM ÜCRETİ ALACAGIZ DİYE YALAN HABERLER YAPMIŞLARDIR HİÇ BİR ARAŞTIRMA YAPMADAN

 

izcihaberajansi.com

 







Etiketler :
Ayedullah Gezgin / 08-09-2022 08:32:00

Osman Günaçtıyı yakın tanırım. Herşeyi palavra yalan dolan. Kendini her ortamda öven Osmana hep söylerim Bak Osman sen kendini ovmeyi bırak millet seni ovsün ancak Osmanda haklı ovulecek bir meziyeti olmayınca kimse ovmuyor iş Osmana kalıyor. Yazık ezikliğin vücut bulmuş hali



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI