Bugun...



Meral Akşener’i köpek ısırdı

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in geçen hafta Yalova Termal ilçesinde yaptığı esnaf ziyaretinde, konvoydaki bir araç sahipli av köpeğine çarptı. Durumu farkeden Genel Başkan Akşener'in yaralı köpeğe müdahale edilmesi için talimat verdiği sırada elinden ısırıldığı ortaya çıktı.

facebook-paylas
Güncelleme: 13-08-2022 17:01:20 Tarih: 13-08-2022 16:54

Meral Akşener’i köpek ısırdı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in geçtiğimiz hafta Yalova ve ilçelerine yaptığı esnaf ziyaretinde sahipli bir köpek tarafından ısırıldığı ortaya çıktı.

“İLGİLENMEK İSTEDİĞİ SIRADA AYAĞINA DOĞRU HAMLE YAPTI”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in seçim çalışmaları kapsamında geçen hafta gittiği Termal ilçesinde, konvoydaki bir araç aniden önüne çıkan av köpeğine çarptı.

Makam aracından inen Akşener, yaralanan köpeğin veterinere götürülmesi için yanındakilere talimat verdi. Bu sırada kucağına aldığı köpek, Akşener’in elini ısırdı.

KÖPEK HAYATINI KAYBETTİ

Tedbir olarak kuduz aşısı yaptırılan Akşener, programına devam etti, veterinere götürülen köpek ise kurtarılamadı.

Akşener, köpeğin öldüğünü haber aldıktan sonra sahibiyle bir araya gelerek, üzüntüsünü iletti.

YAŞANAN OLAYI AKŞENER’İN BASIN DANIŞMANI SÖZCÜ’YE ANLATTI 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Basın Danışmanı Murat İde, yaşananları SÖZCÜ muhabirine şöyle anlattı:

“Üzücü olay, Yolava’ya giderken oldu. Bu sokak köpeği değil, sahipli bir köpek. Sahibi gezdirirken o sırada tasmasını çıkartmış. Ve bir anda yola atlıyor. Bu sırada da konvoydaki araçlardan biri de çarpıyor. Onun üzerine sayın Genel Başkan konvoyu durdurdu. Öyle bir telaşla koştu ki, neredeyse düşüyordu.

Bu konuda çok hassastır kendisi. Orada hayvanı seveyim, hemen alalım veterinere götürelim derken, hayvan can havliyle elini ısırdı. Korumalar, hemen köpeği alıp veterinere götürdüler ama kurtaramadılar, kırıkları vardı.

Genel Başkanımız daha sonra köpeğin sahibi ile görüştü. Üzüntüsünü dile getirdi. Köpeğin sahibi normalde hayvanın tasmasını çıkarmıyormuş. Fakat etrafı boş görünce çıkarmış o an. Daha sonra da yol üzerindeki bir sağlık merkezinde kontrol amaçlı kuduz aşısı yapıldı. Köpeğin kontrolünde bir sorun çıkmayınca da yola devam edildi.”

20 Ocak 2021’den beri il il, ilçe ilçe Anadolu’yu gezen Akşener, Termal’deki olaydan sonra da programına ara vermedi. Sırasıyla Bilecik, Niğde ve Aksaray’da vatandaşların dertlerini dinledi, esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

izcihaberajansi.com







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI