Bugun...



Putin'in sağ kolu geliyor! İstanbul'daki zirvede birbirinden önemli 3 konu görüşülecek

Rusya'nın Suriye Özel Temsilcisi Aleksandr Lavrentyev ve beraberindeki heyet 8-9 Aralık'ta İstanbul'da olacak. Burada kritik görüşmeler yapacak olan heyetin gündeminde Suriye - Türkiye ilişkileri, olası kara harekatı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Esad'ın olası görüşmesi olacak.

facebook-paylas
Tarih: 07-12-2022 11:46

Putin'in sağ kolu geliyor! İstanbul'daki zirvede birbirinden önemli 3 konu görüşülecek

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den Suriye-Türkiye ilişkileriyle ilgili dikkat çeken bir hamle geldi. Buna göre Suriye Özel Temsilcisi Aleksandr Lavrentyev'in Türkiye'ye geleceği belirtildi.

HAFTA İÇİ BURADA OLACAKLAR

Rus heyetin 8-9 Aralık tarihlerinde İstanbul'da olması beklenirken,heyetin gündeminde Suriye - Türkiye ilişkileri, olası kara harekatı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Esad'ın olası görüşmesi olacak.

Lavrentyev, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Moskova'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad arasında bir görüşme organize etmek üzere çalıştığını duyurmuştu. Putin'e yakın isim, Erdoğan ile Esad arasında gerçekleşecek bir görüşmenin pozitif ve faydalı olacağına inandıklarını belirtmişti.

ERDOĞAN, "SİYASETTE DARGINLIK OLMAZ" DEMİŞTİ

Bilindiği gibi Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde Mısır lideri Sisi ile tokalaşmış ve ardından da Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ile de görüşebileceğini söylemişti. Erdoğan, açıklamalarında "Esad ile görüşme olabilir, siyasette küslük, dargınlık olmaz, eninde sonunda adımlarımızı atarız" ifadelerini kullanmıştı.

izcihaberajansi.com Haberler.com




Kaynak: www.haberler.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI