Bugun...



SON DAKİKA Kılıçdaroğlu SPK'nın önünde

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu SPK'nın önünde açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada Depremde bir can için mücadele ederken 380 bin tasarruf sahibinin afet sırasında soyulmasını kabul etmiyorum. SPK Başkanı istifa etsin” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 13-02-2023 14:27

SON DAKİKA Kılıçdaroğlu SPK'nın önünde

 

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, deprem afeti sırasında küçük yatırımcının soyulduğunu belirterek Sermaye Piyasası Kurulu önüne gitti. Kılıçdaroğlu, "Depremde bir can için mücadele ederken 380 bin tasarruf sahibinin afet sırasında soyulmasını kabul etmiyorum. SPK Başkanı istifa etsin” dedi.

Kılıçdaroğlu, SPK önünde yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Deprem bölgesine gitmeden önce SPK'ya geleceğimi ve küçük tasarruf sahiplerinin nasıl zarar ettirildiğinin ayrıntılarını öğreneceğimi ifade etmiştim. Dün gece yarısı döndüm. Önce sayın başkan görüşecek diye aldılar, sonra sayın başkan görüşmekten imtina etti. Şunu açık ve net ifade etmek isterim. Türkiye'de kimsenin soyulmasına izin vermek gibi bir geleneğimiz yok. Daha enkaz altında insanlar varken deprem bölgesinde yaşayan küçük tasarruf sahiplerinin soyulmasına asla izin veremem. Küçük yatırımcının deprem anında soyulmasını asla kabul etmiyorum. Başkan istifa et, açık söylüyorum. İstanbul Menkul Kıymetler Borsası da gereğini yapsın. Soyguna izin vermeyeceğiz. Yeter ya, yeter artık ya. Bu ülkede herkes soyulacak mı? Seyirci kalmayacağız."

İzcihaberajansi.com

YENİÇAĞ

 



Kaynak: YENİÇAĞ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SON DAKİKA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI