Bugun...



Zafer Partililerin İBB Başkanı İmamoğlu'na hediye ettiği çantanın üzerindeki yazı hemen göze çarptı

Zafer Partisi'ne mensup vatandaşlar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na çanta hediye etti. Çantanın üzerindeki, "13 milyon sığınmacı sofradan kalktığında bu çanta daha ucuza dolacak" yazısı hemen göze çarptı.

facebook-paylas
Tarih: 23-09-2022 20:14

Zafer Partililerin İBB Başkanı İmamoğlu'na hediye ettiği çantanın üzerindeki yazı hemen göze çarptı

Seçimleri kazanmaları durumunda Suriyelileri göndereceklerini ifade eden Ümit Özdağ'ın partisi Zafer Partisi'nin üyeleri, İstanbul'da çanta dağıtımı gerçekleştirdi.

HEDİYE ÇANTADAN İMAMOĞLU'NA DA VERDİLER

Partililer, çantalardan birini de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verdi. Hediye edilen çantanın üzerinde, "13 milyon sığınmacı sofradan kalktığında bu çanta daha ucuza dolacak." yazdığı görüldü.

SURİYELİLERE YÖNELİK VTLERİYLE BİLİNİYORLAR

Ümit Özdağ liderliğindeki Zafer Partisi, Suriyelilere yönelik vaatleriyle biliniyor. Özdağ, Suriyelilerin geri gönderilmesi konusunda şu ifadeleri kullanmıştı: "Türk milletine verdiğimiz sözü yerine getireceğiz ve Suriyelilerin barış içinde, Türkiye'nin dostları olarak 1 sene gibi kısa süre içinde Suriye'ye dönmesini sağlayacağız. Bu 1 senelik süre içinde de çocuklarımızın canına kasteden, sokaklarda terör uygulamak isteyen, uyuşturucu ticaretine giren, kaçakçılık yapan Suriyeli çetelerin varlığına asla izin vermeyeceğiz. Hepsini kulaklarından tuttuğumuz gibi Halep'in ortasına indireceğiz"

izcihaberajansi.com



Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU
resmi ilanlar

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI