Bugun...



Başkan Murat Aydında Cesaret Yok Bizimle Röportaj Yapmaya

Beykoz belediye başkanı Murat Aydın’ın cesareti yok ajansımıza röportaj yapmaya nede cesareti var geçtiğimiz basına vermiş olduğu sabah kahvaltısına ajansımızı davet etmeye cesaretleri bile yok neden bizden kaçıyorsun.Murat Aydın ajansımız maskenizi tamam ile düşürecek diye mi korkuyorsunuz.

facebook-paylas
Güncelleme: 04-02-2022 21:13:26 Tarih: 04-02-2022 20:40

Başkan Murat Aydında Cesaret Yok Bizimle Röportaj Yapmaya

Haber ajansımız Murat Aydınla Beykoz’un sorunlarıyla ilgili ve çok sayıda AK Parti yönetimindeki dava arkadaşlarını kollama, yandaşlarını kollama, kaçak yapı yapanları kollama, köşeye sıkıcınca gazetecilere dava açmaları, gazetecilere tazminat davası açılır, savcılığa suç duyurusunda bulunulur, gazetecileri bu şekilde göz korkusu verilmektedir. Say say bitmez haber ajansımız Murat Aydınla röportaj için özel kalem müdürlüğüne röportaj talebinde bulunduğumuz halde özel kalem müdürlüğüne bakan  başkan yardımcısı.Ajansımıza geri dönüşüm bile yapmadılar yapmama nedenlerinden biride kendisinin de maskesi düşeceğinden birkaç konu hakkında da kendi maskesi düşeceğinden özellikle, AK Parti Beykoz ilçe başkanı, Hanefi Dilmaç, hakkında  2016 yılında LOCA satın alındığı o yıllarda kamu görevlisi olduğundan mal beyannamesinde bulundu mu alınan .LOCA satışında 10 bin Euro belediyenin kasasından mı yoksa Hanefi Dilmaç’ın cebinden mi çıktı bilgi edinme kanununda başvurduğumuzda Bünyamin Korkmaz ajansımızı saf gözüyle görerek çok sayıda alakasız cevaplar vermiştir. Buna nazaran ajansımız bu dosyanın takipçisi olduğundan Hanefi Dilmaç ve başkan Murat Aydın hakkında ve Bünyamin Korkmaz hakkında 3628 Sayılı Mal bildirimde bulunması ,Rüşvet ve yolsuzluklarla mücadele kanunu gereği işlemlerin  savcılığa suç duyurusunda bulunmuşuzdur.Bu konunda sonuna kadar gideceğimizi görevi kötüye kullananlar yargılana kadar ne pahasına olursa olsun takipçisi olacağımızı kimseden de korkumuzun olmadığını ajansımızda belediyeden reklam almadığını minnet borcumuz olmadığı belediye ile ilgili çok sayıda haber dosyaların olduğunu.

Murat Aydın ajansımızdan kaçarak geçtiğimiz günler Beykoz’un bazı yerel basınla birlikte  kahvaltı düzenleyerek. Beykoz’un bazı konularıyla ilgili sadece hikaye anlatmış bizler izci haber ajansı olarak başkan Murat Aydın ,Hanefi Dilmaç ,Bünyamin Korkmaz ve bütün başkanlara sesleniyorum izcihaber ajansıyla. Beykoz’u yöneten 7 başkanla birlikte kamera kayıtlı siyasi cesaretiniz varsa başkanlıklarınıza bu kadar güveniyorsanız bu kadar şeffaf hizmet veriyoruz diyorsanız ajansımızın soracak sizler cevap vereceksiniz. Hadi hodri meydan, Murat Aydın geçtiğimiz günler basına vermiş olduğu kahvaltıda siyasi cesareti olmadığından maskesi tamam ile düşeceğinden bizlere cevap veremeyeceğinden sözde basınla kahvaltı yapmış kendi reklamını basına yaptırmış.

Beykoz belediye başkanı Murat Aydın’a ve Hanefi Dilmaç’a şunu söylüyoruz.İktidar partinin bir belediye başkanı Beykoz ilçe başkanı il başkanlığı bir meclis üyesine sözlerini geçiremiyorlar kaçak ruhsatsız meclis üyesi ticaret yapıyor meclis üyesine sözlerini geçiremiyorlar kalkmışlar.Beykoz’u yönetiyorlar sen belediyeden durmadan işçi çıkarıyorsun kişilerin ekmeğiyle oynuyorsun meclis üyenin kaçak işletmesine göz yumuyorsun işte sizin Adalet Kalkınma Partiniz ondan sonra kalkıyorsunuz. Beykoz halkının gözünü boyamak için halkın dini duygularıyla oynuyorsunuz camilere ve cenazelere gidiyorsunuz Murat Aydın işte sizin adaletiniz bu partinizin ilçe başkanının 180 bin Euro’nun üstünü kapatmaya çalışıyorsunuz. Meclis üyene muvafakat name olmadan eksik evraklarla ruhsat veriyorsun şimdi senin meclis üyen kaldırım üstünde ızgara koyarak  tapulu yer diye ruhsatsız çalışmasına göz yumuyorsunuz toplamışın Beykoz’un yerel  basınını havadan kuru sıkıyorsun.

Murat aydın senin başkan yardımcın telsizle  işçilere  yakışmayan telsiz konuşması yapıyor  sen bunları biliyorsun ama sessiz kalıyorsun.  Murat Aydın  sen neden bu kadar rahatsın biliyor musun. Beykoz ilçesinde bu kadar siyasi parti ilçe başkanlıkları var bunların sessiz kalmalarıyla  sizin Beykoz halkını nasıl kamçıladığınızı meclis üyenizi nasıl koruduğunuzu ilçe başkanını nasıl koruduğunuzu bildiklerinden esasında bu suç siyasi parti ilçe başkanlarında tabi ki basında da suç var izci haber ajansı diyor ki. Murat Aydın  izci haber ajansıyla başkan yardımcılarını da topla istediğiniz yerde video görüntülü sizlere soracağımız soruları sadece ajansımız bilmek üzere sizlere soracağımız soruları önceden sizler bilmeyeceğiniz şekilde, siyasi cesaretiniz varsa bu kadar kendinize güveniyorsanız hodri meydan, bize röportaj verinde görelim başkan Murat Aydın biz belediyeden reklam almıyoruz biz tarafsız bir ajansız bizim size vefa borcumuz yok sizinde bize vefa borcunuz yok.

 İzci haber ajansı öz kaynaklarıyla ayakta duran, dik duran, bir haber ajansıyız. Öz kaynaklarımızla mücadele eden, kimseden korkmayan, kimseden çekinmeyen, biz haber ajansıyız biz izci haber ajansı kuruluşundan bugüne kimseye reklam talebimiz olmadı ve olmayacaktır. Biz habercilik yapıyoruz hiçbir siyasi partiye de muhalefet değiliz şahsi kişilere  karşı  da muhalefet değiliz.

 

BAŞKAN SENİN MECLİS ÜYEN KAÇAK RUHSATSIZ  İŞLETMESİ ÖNÜNDE T.C DEVLETİNİN MAKAMI OLAN BEYKOZ'UN  MÜLKÜ AMİRİ MAKAMINI SANKİ ÇOK HAKLIYMIŞ GİBİ. SENİN İKTİDAR PARTİNİN T.C DEVLETİN İKİ BAKANLIK, MAKAMIN ALMIŞ OLDUĞU KARARI BEYKOZ KAYMAKAMI, ANASININ AK SÜTÜ GİBİ GÖREVİNİ YERİNE GETİRDİ DİYE SENİN MECLİS ÜYENİN İŞGAL ETMİŞ OLDUĞU YERLERİ TAHLİYE ETTİ DİYE TULUM EŞLİĞİNDE T.C DEVLETİNE BAŞ KALDIRARAK, KAYMAKAMLIK ,MAKAMINA BAŞ KALDIRARAK, TULUM EŞLİĞİNDE  PROTESTO EDEREK İMZA KAMPANYASI BAŞLATTI NE İLÇE BAŞKANIN HANEFİ DİLMAÇ, NEDE SEN BEYKOZ BELEDİYE BAŞKANI OLARAK, NEDE BEYKOZ AK PARTİ ,TEŞKİLATI MECLİS ÜYENİZE HESAP SORAMADINIZ YA SİYASET ,YA TİCARET,  DİYEMEDİNİZ ARTIK BEYKOZ HALKI HABER AJANSIMIZIN SAYESİNDE HER ŞEYİ ÖĞRENDİ VE GÖZLERİ AÇILDI SİZLERİNDE MASKELERİNİZ SIRAYLA DÜŞÜYOR VE DÜŞMEYEDE DEVAM EDECEK.  HADİ HODRİ MEYDAN MECLİS ÜYENİN ŞUANDA KAÇAK ÇALIŞTIRMIŞ OLDUĞU IZGARA TEZGAHINI MÜHÜRLEDE GÖRELİM SENİN NASIL BİR BAŞKAN OLDUĞUNU BEYKOZ HALKINA İSPATLADA GÖRELİM HODRİ  MEYDAN YAPAMAZSINIZ BAŞKANNNN MURAT ADIN VE  HANEFİ DİLMAÇ  YAKINDA MECLİS ÜYENİZ SİZLERİ YÖNLENDİRİR VE YÖNETİRSE HİÇ ŞAŞM

izcihaberajansi.com




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI