Bugun...



BEDELLİ ASKERLİK 2022 ücreti ne kadar oldu açıklandı mı? Temmuz zammı sonrası Bedelli askerlik güncel fiyatı için gözler MSB'de!

Temmuz zammı ardından bedelli askerlik ücreti ile ilgili son durum da merak konusu oldu. Bedelliden faydalanmak isteyenler, 'Bedelli askerlik fiyatı artacak mı?' sorusuna yanıt arıyor. Bedelli askerlik ücreti Ocak-Haziran dönemi için 55 bin 194 lira olarak belirlenmişti. Peki Temmuz-Aralık dönemi bedelli askerlik ücreti ne kadar olacak?

facebook-paylas
Tarih: 04-07-2022 23:39

BEDELLİ ASKERLİK 2022 ücreti ne kadar oldu açıklandı mı? Temmuz zammı sonrası Bedelli askerlik güncel fiyatı için gözler MSB'de!

Bedelli askerlik ücreti konusunda araştırmalar sıklaştı. Her 6 aylık periyotlar halinde memur enflasyon farkına göre belirlenen bedelli askerlik ücreti Ocak-Haziran döneminde 55 bin 194 lira olarak açıklanmıştı. Temmuz ayı enflasyon farkına göre memur maaşlarına yüzde 41,65 oranında zam yapıldığı duyurulurken beklenen bedelli askerlik ücreti de belli oluyor...

2022 BEDELLİ ASKERLİK TEMMUZ-ARALIK DÖNEMİ ÜCRETİ NE KADAR OLDU?

Bedelli askerlik ücreti Temmuz-Aralık dönemi için kaç lira olacak sorusu merak ediliyor. Açıklanan Haziran ayı enflasyon rakamlarının ardından memura yapılacak olan zam oranı 41,65 olarak açıklandı. Milli Savunma Bakanlığı'nın kısa süre içerisinde Temmuz-Aralık ayı içerisinde uygulanacak olan bedelli askerlik ücretini açıklaması bekleniyor.  izcihaberajansi.com







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI