Bugun...



Beykoz’da AKP Teşkilatı İçinde Kılıçlar Çekildi

İzcihaberajansi.com haber ajansımız almış olduğumuz kulis bilgilerine göre Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra AKP Beykoz ilçe teşkilatının içinde kılıçlar çekildi.

facebook-paylas
Güncelleme: 30-05-2023 21:52:22 Tarih: 30-05-2023 19:40

Beykoz’da AKP Teşkilatı İçinde Kılıçlar Çekildi

https://www.izcihaberajansi.com/beykoz-ilcesinde-akp-teskilatinda-tansiyonlar-tavan/45011/

 

 

Ajansımıza gelen kulis bilgilerine göre Beykoz AKP ilçe başkanlığı ve teşkilatı dışarıya sanki ilçe başkanlığında ve teşkilatta her şey yolunda gidiyormuş imajı vererek Beykoz halkına bugün görüntüyü vermektedirler. Fakat cumhurbaşkanlığı seçimleri yapılırken Beykoz ilçesinde yere seçimlerde şuan ki başkan Murat Aydın aday olacak mı olmayacak mı söylentileri var iken bir taraftan da ilçe başkanı Hanefi Dilmacın da 2024 yerel seçimlerinde başkanlık adaylığını koyacağını daha önce AKP genel başkanlığı ve il başkanlığından başkanlık adaylığı için sinyal aldığını bu sinyale karşılık Hanefi Dilmaçta  buna dayanarak aday olacağını AKP teşkilatı içerisinde dillendirmiştir.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri devam ederken bir anda Beykoz AKP ilçe başkanlığında ve ilçe teşkilatında cumhurbaşkanlığı seçimleri bir anda ikinci plana düşerek bu sefer belediye başkanı Murat Aydınla ilçe başkanı Hanefi Dilmaç arasında AKP genel başkanlığı ve il başkanlığı arasında büyük bir söylentiler başlayarak. Murat Aydını 2024 yerel seçimlerinde aday olarak göstereceklerini AKP genel başkanlığında il başkanlığında Murat Aydına çok sayıda destek olunduğunu bunlardan biri Murat Kurum ,TBMM bakanı Mustafa Şentop Numan Kurtuluş ve il başkanı ve Beykoz AKP ilçe başkanlığında çok sayıda yöneticilerin olduğunu Murat Aydına bu kadar destekler verilirken Hanefi Dilmacın AKP genel başkanlığından il başkanlığından ve ilçe teşkilatından destek alamaması Hanefi Dilmacı hayal kırıklığına uğratmıştır.

Ajansımıza gelen kulis bilgilerine göre Beykoz ilçesinde AKP ilçe başkanlığı ve yönetiminde ve teşkilatında kılıçların tamam ile çekildiğini. Hanefi Dilmacın şuanda yalnız kaldığını kulis bilgilerine göre Beykoz halkının da söylediklerine göre Murat Aydın Beykoz halkına zulüm çektirirken Hanefi Dilmaç Beykozlu olduğu halde Beykoz’un çocuğu olduğu halde sessiz kalması sırf koltuğunu düşünmek için 2024 yerel seçimlerinde başkanlık adaylığı için partisiyle ters düşmemek için. Murat Aydının Beykoz halkına yapmış olduğu zulümlere göz yummuştur bir nevi Beykoz halkı da Hanefi Dilmacın başkan olmasını istemediklerini Murat Aydınında Beykoz’da yeniden başkan olarak istemediklerini Beykoz’a Beykoz’un çocuğu istediklerini Beykoz ilçe teşkilatı hem kendi içerisinde hem de Beykoz halkının nabzını ölçtüklerinde. Murat Aydın Hanefi Dilmaca  nazaran ağır bastığını Hanefi Dilmaçta AKP il başkanlığı ve çok sayıda üst düzey yöneticilerin 2024 yerel seçimlerinde adaylığını konulmasını istediklerinden ve çok sayıda ilçe teşkilatından ve Beykoz halkı tarafından 2024 yerel seçiminde başkanlık adaylığını konulmasını istediklerinden aday olacağımı dillendirmişimdir fakat şimdi mevcut olan başkanımızın da aday olacağı söylenmektedir ajansımıza gelen kulis bilgileri bunlardan ibarettir.

 

Her iki başkanının şimdiden adaylıklarını dillendirmeleri Beykoz teşkilatında kılıçların tamam ile çekildiğini .AKP ilçe teşkilatında suların iyice kaynadığını fakat bunu Beykoz halkına yansıtmadıklarını bir kulis bilgisi de sözde cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Beykoz’da bu kadar oy alma sebebi Hanefi Dilmacın olduğunu Beykoz halkının Murat Aydını sevmediklerini kulis bilgilerine söylenmektedir.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI