Bugun...



Beykoz İlçesinde AKP Teşkilatında Tansiyonlar Tavan

AKP önümüzdeki yerel seçimlerde İstanbul büyük şehir belediye başkanı kimin olacağı ve Beykoz ilçesinde belediye başkan adayı kimin olacağı henüz cumhur başkanlığı seçimi bitmeden AKP İstanbul ve Beykoz teşkilatında karabulutlar çökmeye başladı.

facebook-paylas
Güncelleme: 16-05-2023 17:32:38 Tarih: 16-05-2023 17:13

Beykoz İlçesinde AKP Teşkilatında Tansiyonlar Tavan

Haber ajansımızın almış olduğu kulis bilgilerine göre henüz cumhurbaşkanlığı seçimi bitmeden 2024 yerel seçimlerinde AKP içersinde il ve ilçe belediye başkan adaylarının kim olacağı tartışılmaya başlanıldı almış olduğumuz kulis bilgisine göre. İstanbul büyük şehir belediye başkan adayı şuan ki çevre ve iklim bakanı Murat Kurum millet vekili Murat Kurum gelen kulis haberlerinde İBB başkanı olarak Sayın Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan tarafından uygun görüldüğü fakat 28.dönem AKP millet vekilliği koltuk sayısına baktığımızda Murat Kurum İstanbul büyük şehir belediye başkanı adayı yada başkanı olursa millet vekilliğinden istifa etmesi gerekir buda mecliste bir koltuğun daha eksilmesi. Sayın Cumhur başkanı Recep Tayyip Erdoğan parti içerisinde en güvendiği ve İstanbul’u çok iyi bilen İstanbul’un sorunlarını çok iyi bilen Murat Kurumu ne pahasına olursa olsun bir koltuk kaybedeceğini bilse bile İstanbul büyük şehir belediye başkanlığı adaylığına  koyacağı kesin gözüyle görülmektedir.

Gel gelelim Beykoz ilçe belediye başkanlığı adaylığı için almış olduğumuz kulis haberlerine göre Beykoz’da kara bulutlar çökmeye başladı. Parti içersinde birbirlerine girmeye başlanıldı fakat basına yansıtılmıyor nedeni ise basının Beykoz belediyesinden reklam ücreti aldıklarından Beykoz basının Murat Aydın ve AKP ilçe başkanlığının bilgisi dışında en ufak haber yapılamayacağından yapan kişilerinde reklamları kesileceğinde Beykoz AKP içerisindeki başkanlık adayı koltuk kavgası Beykoz halkına yansıtılmıyor.

Gel gelelim Beykoz ilçesinde AKP den kimler belediye başkan adayı hangi adayın arkasında AKP siyasetçiler var kulis haberlerinde ajansımıza gelen bilgiler şu şekilde şuan ki mevcut başkan Murat Aydının arkasında Numan kurtuluş ve TBMM başkanı ve bakan Murat Kurum ve şuan ki AKP il başkanı özellikle  Numan Kurtuluş ve bakan Murat Kurum, Murat Aydın AKP içerisinde 2024 yerel seçimlerinde belediye başkan adayı olacağını söylemesi ve ilan etmesi üzerine. Beykoz ilçesinde AKP teşkilatında ilçe başkanı Hanefi Dilmaç ile Murat Aydın arasında adaylık çatışması başlamıştır. Şöyle ki Hanefi Dilmaç AKP teşkilatına genel başkanlığına il başkanlığına şunu söyler 2024 yerel seçimlerinde başkanlık adaylığı için bana söz vermiştiniz ben Beykoz’un çocuğuyum bu zamana kadar Beykoz’da AKP bu kadar yüksek oy alıyorsa cumhurbaşkanlığı seçiminde Beykoz’da bu kadar oy aldıysa benim sayemde almıştır. Beykoz’da Murat Aydını kimse sevmez şayet beni aday göstermezseniz Beykoz’da belediye başkanlığı almanız mümkün değil diyerek genel başkanlığı ve il başkanlığına sinyal çaktığı söylenmektedir. Hanefi Dilmaç, Murat Aydının adaylığını koymaması için cumhur başkanına yakın olanları ve Murat Aydına yakın olanları devreye sokar fakat kulis haberlerine göre Murat Kurum ben İBB başkanı olursam Murat Aydını yakından tanırım uzun süre ben hem Emlak Genel müdürü olarak görev yaptığım yıllarda Zeytinburnu’ndan tanırım ve bakanlık süreci içerisinde hem Zeytinburnu hem de Beykoz’da çok iyi tanırım uyumlu şekilde çalışacağımıza inancım olduğundan Murat Aydının yanında olduğunu açık net ifade etmiştir.

Beykoz ilçesinde cumhur başkanlığı seçiminde Beykoz’dan bu kadar oy alması acaba Hanefi Dilmacın sayesinde mi Beykozlu olmasından mı yada teşkilatının güzel çalışmasından mı bu kadar oy alındı yada Murat Aydını Beykoz halkı çok sevdiğinden mi  Beykoz halkı Murat Aydına dayanaraktan mı oy verdi.  Bizler izcihaberajansı olarak diyoruz ki Beykoz’da  AKP nin bu kadar oy alması kafalarda büyük soru işareti yaratmıştır Millet ittifakının sandıklara sahip çıkamadıklarından Beykoz belediye başkanı Murat Aydın için kesinlikle Beykoz halkı oy vermeyeceklerini Beykoz halkının canını yaktığını Beykoz halkına zulüm çektirdiğini Murat Aydın Beykoz halkına zulüm çektirirken. Beykoz’un çocuğu olan AKP ilçe başkanı Hanefi Dilmaç ,Murat Aydına engel olamamıştır  Murat Aydın kadar Hanefi Dilmaçta Beykoz halkına zulüm çektirmiştir çekilen zulmede göz yummuştur bir zulmü de Beykoz halkına Beykoz’un yerel basınları yapmışlardır. Beykoz’da olup bitenleri bir reklam uğruna reklam ücretine sebep Beykoz halkının çektikleri zulümleri yazmamışlardır nasıl şimdi Beykoz ilçesinde AKP teşkilatında 2024 yerel seçimleri başkanlık adaylık kavgası başlıyor yerel basın bunları bildiği halde sessiz kalıyorlar. Beykoz da AKP teşkilatı koltuk sevdasına birbirlerine girmişler ama cumhurbaşkanlığı seçiminde Beykoz’da bu kadar oy alması kafalarda soru işareti yaratmaktadır.

izcihaberajansi.com




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI