Bugun...



Feci motosiklet kazasında teşhis yanlış yapıldı, cenaze başka kişiye ait çıktı

Karaman'da meydana gelen motosiklet kazasında hayatını kaybeden ve olay yerinde akrabaları tarafından ruhsat sahibi B.Ü. olarak teşhis edilen cenaze, babanın itirazı üzerine yeniden incelendi. Ölen kişinin, B.Ü.'nün motosikletini emanet olarak verdiği arkadaşı Kerim Akçakıl olduğu ortaya çıktı.

facebook-paylas
Tarih: 01-06-2023 14:48

Feci motosiklet kazasında teşhis yanlış yapıldı, cenaze başka kişiye ait çıktı

Dün gece saat 00.30 sıralarında Yunus Emre Mahallesi Mahallesi'nde yapımı devam eden yeni çevre yolu üzerinde kaza ihbarı üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekibi yaptığı kontrolde kimliği belirsiz olan şahsın hayatını kaybettiğini belirledi.

RUHSAT SAHİBİNİN YAKINLARI CESEDİ TEŞHİS ETTİ

Polis ekipleri ölen şahsın kimliğini belirleyebilmek için motosikletin plakasından ruhsat sahibi olan B.Ü.'nün yakınlarına ulaştı. B.Ü.'nün babası köyde olduğu için kaza yerine Karaman'da oturan başka akrabaları geldi. Kaza yerine gelen B.Ü.'nün yakınlarına çarşafla üstü örtülen ceset gösterilirdi. Yakınlarının ölen kişinin B.Ü. olduğunu söyleyerek ağlamaya başlaması üzerine üzerine polis şahısları sakinleştirdi. Daha sonra ceset, yapılan incelemelerin ardından Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

ÖLEN KİŞİ, MOTOSİKLETİ EMANET VERDİĞİ GENÇMİŞ

Otopsi işlemleri için sabaha karşı B.Ü.'nün babası köyden hastane morguna geldi. Morga gelen babanın, cesedin oğluna ait olmadığını söylemesi üzerine yapılan araştırmalar sonucunda kazada ölen kişinin B.Ü.'nün motosikleti emanet olarak verdiği arkadaşı 18 yaşındaki Kerim Akçakıl olduğu ortaya çıktı. Kerim Akçakıl'ın yakınlarına acı haber verildi.

izcihaberajansi.com Haberler.com




Kaynak: www.haberler.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI