Bugun...



SON DAKİKA Gözaltına alınan Ayşegül Çınar serbest bırakıldı

Arabasının bagajında bir miktar uyuşturucu bulunan oyuncu Ayşegül Çınar, arkadaşı Nimet Y. ile eski sevgilisi Furkan Çalıkoğlu adliyeye sevk edilmişti. Adliyedeki işlemleri tamamlanan oyuncu Ayşegül Çınar ile 2 kişi, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

facebook-paylas
Tarih: 08-03-2021 17:19

SON DAKİKA Gözaltına alınan Ayşegül Çınar serbest bırakıldı

Oyuncu Ayşegül Çınar, arkadaşlarıyla Beylikdüzü'ndeki bir mekanda eğlendikten sonra Etiler'deki evine gitmek için otomobille yola çıktığı sırada yolu polisler tarafından çevrilmiş, aracında arama yapılmıştı. Arama sonucunda bagajında 20 gram uyuşturucu bulunan Çınar, beraberindeki iki kişi ile birlikte gözaltına alınmıştı.

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST KALDILAR

Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Büro Amirliğine götürülen genç oyuncu, emniyetteki ifadesinin tamamlanmasının ardından arkadaşı Nimet Y. ve aracına uyuşturucu koymuş olabileceği iddiasında bulunduğu eski sevgilisi Furkan Çalıkoğlu ile birlikte adliyeye sevk edildi. Adliyedeki işlemleri tamamlanan oyuncu Ayşegül Çınar ile 2 kişi, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Gözaltına alınan Ayşegül Çınar serbest bırakıldı






Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER MAGAZİN Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI