Bugun...



600 Hakim ve savcının ihraç soruşturması devam ediyor

Hakimler ve Savcılar Kurulu’nda, FETÖ ile irtibat ve iltisaklı oldukları tespit edilen yaklaşık 600 hakim ve savcının dosyaları görüşülmeye devam ediyor.

facebook-paylas
Tarih: 13-05-2022 22:41

600 Hakim ve savcının ihraç soruşturması devam ediyor

HSK'nın gündemi çok yoğun. 17-25 Aralık kumpası ile 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ / PDY) ile mücadele konusunda en etkin, hızlı ve kararlı şekilde harekete geçen kurumların başında gelen Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK), FETÖ / PDY ile irtibatlı olduğu teknik ve fiziki imkanlar ile tespit edilen hakim ve Cumhuriyet savcılarının meslekten çıkarılmalarını görüşmeye devam ediyor.

FETÖ / PDY terör örgütü ile irtibat ve iltisaklı olduğu ankesör aramaları, HTS (geçmişe dönük arama ve sinyal kayıtları) ve tanık beyanları ile tespit edilen hakim ve savcıların dosyalarında sona gelinirken, bu hafta FETÖ gündemi ile toplanan Hakimler ve Savcılar Kurulu Genel Kurulunda savunmaları alınan hakim ve savcıların durumu guruplar halinde görüşülüyor.

izcihaberajansi.com







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

www.izcihaberajansi.com


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI