Bugun...



Açık Cezaevi izinleri ne zaman bitiyor? Karar çıktı

Açık cezeavi izinlerinin süresinin uzatılıp uzatılmayacağı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde toplanan Kabine toplantısında ele alındı. 31 Mayıs'ta sürenin doluyor olması nedeniyle geçtiğimiz günlerde Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, MYK'da bu durumun ele alınıldığını kabinede bir sunumu olacağını ve kabine toplantısını işaret etmişti. Peki Açık cezeavi izinleri uzatılacak mı?

facebook-paylas
Tarih: 23-05-2022 21:21

Açık Cezaevi izinleri ne zaman bitiyor? Karar çıktı

Açık cezeavi izinleri uzatılacak mı sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. 31 Mayıs tarihinde sürenin doluyor olması nedeniyle bugünlerde Açık cezeavi izinleri uzatılacak mı sorusu mahkumların gündeminde! Daha önce iki kez uatılan Açık cezeavi izinlerinin bu kez uzatılıp uzatılmayacağı Kabine toplantısında belli oldu..

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ açıklamasında "Geçenlerde AK Parti MYK'da bu konu konuşuldu. Yarın da Kabine'de benim de sunumum olacak, orada bir değerlendirme yapılacak. O değerlendirmeden sonra bu konuda karar çıkarsa kamuoyuyla paylaşılacak. Bugüne kadar 413 bin 652 kişi bundan istifade etti. Bunların içinde çıkıp suça karışanlar var. Onlarla ilgili adli süreç başlatıldı. Şu anda tutuklanmış olanlar var." ifadelerini kullandı.

AÇIK CEZAEVİ İZİNLERİ UZATILACAK MI? 

Açık cezeavi izinlerinin süresi 31 Mayıs'ta doluyor. Daha önce iki kez uzatılan Açık cezeavi izinlerinin bu kez uzatılıp uzatılmayacağı ise Kabine toplantısının ardından netlik kazandı. Bakan Bozdağ konuya ilişkin Kabine'de bir sunum olacağını ve orada bir değerlendirme yapılacağına açıklamasında değinerek bugün gerçekleştirilen Kabine toplantısını işaret etmişti. 

 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine sonrası açıklamalarda bulunarak 31 Mayıs'ta bitecek kovid-19 izinlerinin 31 Temmuz 2023'e kadar uzatıldığını belirtti. izcihaberajansi.com







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI