Bugun...



Ankara'da halk otobüsü kaza yaptı! Yaralılar var

Ankara'nın Sincan ilçesinde belediye otobüsünün bariyerlere çarpması sonucu ilk belirlemelere göre 20 kişi yaralandı.

facebook-paylas
Tarih: 22-12-2021 13:39

Ankara'da halk otobüsü kaza yaptı! Yaralılar var

Kaza, sabah saatlerinde Ankara-Ayaş yolunun Yenikent Mahallesi mevkisinde meydana geldi. Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait 06 BU 2075 plakalı EGO otobüsü, sürücüsünün kontrolünden çıkıp köprü girişindeki bariyerlere çarptı.

Kazada ilk belirlemelere göre 20 kişi yaralandı. Kazanın ardından bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Otobüsten çıkarılan yaralılara ilk müdahale kaza yerinde yapıldı. Yaralılar, ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

OTOBÜS ŞOFÖRÜ GÖZALTINDA

EGO Genel Müdürü Nihat Alkaş, kaza sonrası bölgeye gelerek, incelemelerde bulundu. Alkaş, kazanın saat 08.00 sıralarında meydana geldiğini belirtip, "İlk belirlemelere göre 24 yaralımız var. 20 yaralı Ankara Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin bu mevkiye gelmesinden sonra hastanelere sevk edildi. İtfaiye ekiplerimiz gelmeden önce de 4 yaralımız hastanelere sevk edilmiş. Hastanelerdeki yaralıların durumunu takip ediyoruz. Yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Konu çok yönlü olarak ve titizlikle araştırılacaktır. Şu an şoförümüz şokta olduğu için çok net bilgiler alamadık. Konu titizlikle değerlendirilecek. Şimdilik can kaybı yok" dedi.

Öte yandan kazanın ardından otobüs şoförü Yıldırım Ç.'nin gözaltına alındığı öğrenildi. izcihaberajansi.com




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI