Bugun...



Ayakkabısını bırakıp 2 bin liralık olanı çaldı! Kameraya böyle yakalandı

İstanbul Ümraniye’de girdiği apartmanda bir dairenin önündeki 2 bin liralık ayakkabıyı denedikten sonra çalan hırsız, kendi ayakkabısını bırakıp gitti.

facebook-paylas
Tarih: 02-11-2022 12:42

Ayakkabısını bırakıp 2 bin liralık olanı çaldı! Kameraya böyle yakalandı

Olay geçen Pazar günü saat 15.10 sıralarında Tantavi Mahallesi Köroğlu Caddesi'ndeki bir binada meydana geldi. İddiaya göre, Hüseyin K. köpeğini gezdirdikten sonra evine geldiğinde daire kapısın önüne bıraktığı ayakkabılarının yerinde olmadığını gördü. Evin içinde ve binada yaptığı aramalarda ayakkabılarını bulamadı.

Kamera kayıtlarını inceleyen Hüseyin K. ayakkabılarının çalındığı gördü. Görüntülerde, binaya giren bir şüpheli, telefonla konuşuyormuş gibi yaparak dairenin önünde durdu.

Kapının önünde spor ayakkabılardan bir tanesini giydi. Yaklaşık 2 bin liralık ayakkabıları çalan şüpheli, kendi ayakkabıları bırakarak binadan çıkıp uzaklaştı. Polis, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

izcihaberajansi.com



Kaynak: www.milliyet.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU
resmi ilanlar

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI