Bugun...



Bakan Nebati ile yolcular arasında yaşanan "rötar" tartışmasından yeni görüntüler: Gidin niye kaybettiğinize bakın

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin THY uçağında yolcularla yaşadığı "rötar" tartışmasıyla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Videoda Bakan Nebati'nin kendisine tepki gösteren vatandaşlara "Kardeşim benimle ne alakası var. Beni beklemiyorsunuz. Her zaman uçağa en son bakan biner. Kaybetmişler ondan sonra gelip örgütlüyorlar. Hadi be. Bu da yeni moda. Gidin kaybettiğiniz yerlerde niye kaybettiğinize bakın." dediği görülüyor. Yolcular ise "Yazıklar olsun" diye karşılık veriyor.

facebook-paylas
Tarih: 31-05-2023 12:14

Bakan Nebati ile yolcular arasında yaşanan

29 Mayıs Pazartesi günü Ankara'dan İstanbul'a uçuş yapacak olan THY uçağının rötar yapması Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile yolcular arasında tartışmaya neden olmuştu. Bazı yolcular uçağın Bakan Nebati yüzünden beklediğini öne sürerek duruma tepki göstermişti.

YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Bu tepkiler karşısında Bakan Nebati, yolculara dönerek, "Seçimi AK Parti kazandı, Cumhurbaşkanı Erdoğan kazandı, hazmedin kardeşim" şeklinde bir cevap vermişti. Gündem olan anlara ait yeni görüntüler ortaya çıktı.

"YAZIKLAR OLSUN"

Görüntülerde Nebati, "Kardeşim benimle ne alakası var. Beni beklemiyorsunuz. Her zaman uçağa en son bakan biner. Kaybetmişler ondan sonra gelip örgütlüyorlar. Hadi be.. Bu da yeni moda. Gidin kaybettiğiniz yerlerde niye kaybettiğinize bakın." dediği görülüyor. Yolcular arasında "Yazıklar olsun" sesleri yükseliyor.

izcihaberajansi.com Haberler.com



Kaynak: www.haberler.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI