Bugun...



Bu İddalar Doğrumu Şayet Doğruysa Vay Halimize

Seçim kutlamasında İYİ Parti üyesi Erhan Kurt öldürüldü Ordu Gülyalı'da İYİ Parti üyesi Erhan Kurt, ilçedeki 'seçim kutlamaları' sırasında parti binasının önünde uğradığı bıçaklı saldırıda hayatını kaybetti.

facebook-paylas
Tarih: 31-05-2023 12:57

Bu İddalar Doğrumu Şayet Doğruysa Vay Halimize

 

Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci tur oylamasının sonuçları netleşmeye başlarken, Ordu'da "seçim kutlamaları" sırasında İYİ Parti üyesi Erhan Kurt bıçaklanarak öldürüldü. 

Önce Kurt'un CHP'li olduğu duyuruldu, ardından İYİ Parti üyesi olduğu belirtildi. CHP, İYİ Parti ve Demokrat Parti yöneticileri, saldırıyı kınadı.

İYİ Parti Genel Sekreteri ve milletvekili Uğur Poyraz "Bu akşam İYİ Partimizin Ordu İli Gülyalı İlçesi üyemiz ve sandık görevlimiz Erhan Kurt, ilçe başkanlığımızın önünde gerçekleşen bir saldırı sonucu hayatını kaybetmiştir. Erhan kardeşimize Allah’tan rahmet ailesi, sevenleri ve İyi Parti camiamıza başsağlığı ve sabır diliyoruz, Millet olarak bizleri ayrıştıran dilin sonucu olan bu hain saldırıyı ve tüm fail/failleri nefretle kınıyoruz. Sürecin kararlı takipçisi olacağız" açıklamasını yaptı. 

ENGİNYURT: BU KADAR NEFRET DİLİNİN SONU BUYDU 

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt da Twitter'dan "Akpli çeteler Ordu Gülyalı’da bir cana kıydı. Yazıklar olsun! Bu kadar kin, nefret dilinin sonu buydu! AKP'liler Ordu Gülyalı’da kutlamada Erhan Kurt kardeşimizi katlettiler. Mutlu musunuz ey yönetenler kin ve nefret diliniz sonuç buldu. Yazıklar olsun! Başımız sağ olsun Ordu’m. Mekanın cennet olsun kardeşim" açıklamasını yaptı.  Enginyurt, paylaştığı videoda da "Recep Tayyip Erdoğan 'not ettik' dedin, 'hesap soracağız' dedin, 'bunlra daha iyi günleriniz' dedin... Her gün kin ve nefret kustun ve nihayet kin ve nefret dilin Ordu Gülyalı’da bir delikanlının canına sebep oldu... Emrah Kurt, senin bu pis dilin yüzünden bu akşam AKP’li çeteler tarafından şehit edildi. Rahat mısın, huzurlu musun, nasıl uyuyacaksın Recep Tayyip Erdoğan? Bu delikanlının çocuklarına nasıl hesap vereceksin? Bir seçim için, başkan olmak için değer miydi?" ifadesini kullandı. 

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun da "Ordu Gülyalı’da sözde kutlama yapanlar, genç kardeşimiz Erhan Kurt’u bıçaklayarak katletti. Bu kin ve nefrete yazıklar olsun. Mekanın cennet olsun güzel kardeşim. Bu cinayetin hesabı sorulana, tüm sorumlular cezasını bulana kadar bu işin peşini bırakmayacağız!" dedi. 

 
izcihaberajansi.com
Duvar 



Kaynak: Duvar




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI