Bugun...



Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Oğan'a ne dedi? İşte o fotoğrafın hikayesi

Pazar günü yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Erdoğan, Külliye'de yaptığı balkon konuşmasının ardından Cumhur İttifakı liderleri ile vatandaşları selamladı. Erdoğan'ın, Sinan Oğan ile daha uzun tokalaştığı ve o sırada konuştukları anlar kameralara yansıdı. O konuşma merak konusu olurken Erdoğan'ın Oğan'a "2. turdaki desteğin ve duruşundan dolayı ayrıca teşekkür ederim" dediği öğrenildi.

facebook-paylas
Tarih: 30-05-2023 11:31

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Oğan'a ne dedi? İşte o fotoğrafın hikayesi

14 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanı Seçimi'nde adayların salt çoğunluğu alamaması nedeniyle Türkiye, yeni cumhurbaşkanını belirlemek için 28 Mayıs Pazar günü tekrar sandık başına gitti. Türk siyasi tarihinde ilk kez yaşanan Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci turunda Recep Tayyip Erdoğan, rakibi Kılıçdaroğlu'nu bir kez daha yenerek cumhurbaşkanı seçildi.

TEK TEK TOKALAŞTI

Erdoğan gece Külliye'de balkon konuşma yaparak zaferini ilan etti, binlerce vatandaşa seslendi. Konuşmasının ardından Cumhur İttifakı liderlerine de teşekkür eden Erdoğan; Devlet Bahçeli, Mustafa Destici, Zekeriya Yapıcıoğlu, Fatih Erbakan, Önder Aksakal ve Sinan Oğan'la tek tek tokalaştı. Erdoğan'ın o anlarda Oğan'la uzun uzun tokalaştığı ve aralarında bir diyaloğun geçtiği görüldü.

ÖZEL TEŞEKKÜR

Merak edilen anlara ilişkin kulisler hareketlendi. Abdülkadir Selvi'nin aktardığına göre; Erdoğan'ın o anlarda ilk turda rakibi olan ancak 2. turda tüm linçlere rağmen kendisine desteğini açıklayan Sinan Oğan'a "2. turdaki desteğin ve duruşundan dolayı ayrıca teşekkür ederim" dediği öğrenildi.

izcihaberajansi.com Haberler.com




Kaynak: www.haberler.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI