Bugun...



Depremin yıktığı Adıyaman'da AKP'den skandal seçim afişi. Erdoğan'ın helallik istediği yerde afetzedelerle dalga geçildi

Deprem felaketi öncesi defalarca imar affı çıkaran AKP, depremin vurduğu kentlerin başında yer alan Adıyaman'da "Dünya tersine dönse vazgeçmem" afişi astı.

facebook-paylas
Tarih: 27-04-2023 11:40

Depremin yıktığı Adıyaman'da AKP'den skandal seçim afişi. Erdoğan'ın helallik istediği yerde afetzedelerle dalga geçildi

Editör: Oğuz Ok

2023 cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine az bir süre kala partiler, seçim propagandalarını yapmaya devam ediyor.

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş'ta yaşanan depremde ağır hasar alan illerden biri olan Adıyaman'da depremzedelerin acısı ile dalga geçildi

AKP şehrin dört bir yanına “Dünya tersine dönse vazgeçmem” yazılı bir afiş astığı öğrenildi. Afişe sosyal medyada çok sayıda tepki geldi.

fuqad-hwaaen4af.jpg

ERDOĞAN ADIYAMAN'DAN HELALLİK İSTEMİŞTİ
27 Şubat’ta MHP Genel Başkanı Bahçeli’yle Adıyaman’a giden Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı konuşmada, “Maalesef ilk birkaç gün arzu ettiğimiz etkinlikte çalışma yürütemedik. Bunun için sizden helallik istiyorum.” demişti.

AKP depremden önce defalarca imar affı çıkarmıştı, Erdoğan depremin ardından, “İmar affını affedilemez suçlar arasına alacağız.” demişti.

İzcihaberajansi.com

YENİÇAĞ







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

www.izcihaberajansi.com


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI