Bugun...



Eşi tarafından öldürülen hemşire memleketine uğurlandı

Kilis’te hastane önünde eşi tarafından silahla vurularak ölen hemşire Fatma Solak, düzenlenen törenin ardından memleketi Hatay’ın Hassa ilçesine gönderildi.

facebook-paylas
Tarih: 22-03-2022 23:31

Eşi tarafından öldürülen hemşire memleketine uğurlandı

İl Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru H.S., annesinin tedavisi için görev yaptığı hastaneye giden hemşire eşi Fatma Solak, hastane önünde kurşun yağdırması sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Fatma Solak’ın Adlı Tıp Kurumu Kilis Şubesinde yapılan otopsi sonrası Kilis Devlet Hastanesi bahçesinde bir tören düzenlendi.

Burada bir konuşma yapan Devlet Hastanesi başhekimi Uzman Doktor Fazıl Arısoy, Fatma Solak’ın 6 yıldır Kilis’te görev yaptığını ifade ederek, “Görev yaptığı zaman içerisinde dürüstlüğü güler yüzlü merhametiyle hatırlayacağımız bir arkadaşımızdır. Bu sabah saatlerinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hastane hekimlerinin çü çabalarına rağmen kurtarılamayarak aramızdan ayrılmıştır. Rabbim sevdiklerine sabırlar ihsan eylesin, biz kendisinden razıydık, rabbimde razı olsun, mekanı cennet olsun, tüm sağlık çalışanlarının başı sağ olsun” dedi. Fatma Solak’ın yakınlarının ağıtları yürekleri dağladı. Çok sayıda hastane çalışanı da göz yaşlarını tutamadıkları gözlendi.

Fatma Solak, düzenlenen törenin ardından memleketi Hatay’ın Hassa ilçesine gönderildi. izcihaberajansi.com




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU
resmi ilanlar

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI