Bugun...



İstiklal Caddesi'nde bankların ardından ağaç ve beton saksılar da kaldırılıyor

6 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırının gerçekleştiği İstiklal Caddesi'nde İstanbul Valiliğinin aldığı kararla bankların ardından beton saksılar ve ağaçların da kaldırılma çalışmalarına başlandı.

facebook-paylas
Tarih: 14-11-2022 22:38

İstiklal Caddesi'nde bankların ardından ağaç ve beton saksılar da kaldırılıyor

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde dün meydana gelen bombalı saldırıda 6 kişi hayatını kaybetti. Güvenlik kameralarında saldırıyı gerçekleştiren kadın teröristin bankta 40 dakika boyunca oturduğu ve daha sonra kalkarken bombayı bıraktığı tespit edildi.

BETON SAKSILAR DA KALDIRILMAYA BAŞLANDI

Patlama sonrası bankların güvenlik amacıyla kaldırılmasının ardından beton saksıların kaldırılmasına da başlandı. İstanbul Valiliğinin aldığı kararı uygulamak için çalışmalara başlayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri beton saksılar saksılardaki bitkileri tek tek sökerek kamyonlara yükledi.

AĞAÇLAR PARKLARA DİKİLECEK

150 ağacın ekipler tarafından çıkarılmasının ardından 90 beton saksı da vinç yardımıyla kaldırılacak. Ağaçların daha sonra parklara dikileceği öğrenildi.

ÇALIŞMA SIRASINDA YAYA TRAFİĞİNE KAPATILACAK

Beton saksıların kaldırılma çalışmaları sırasında İstiklal Caddesi'nin saat 22.00'den itibaren yaya trafiğine de kapatılacağı belirtildi.

izcihaberajansi.com DHA



Kaynak: DHA




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI