Bugun...



Lastiği patlayan hafif ticari araç üst geçidin ayağına saplandı: 2 ölü, 2 ağır yaralı

Gaziantep’te seyir halindeyken lastiği patlayan hafif ticari araç kontrolden çıkarak üst geçidin ayağına çarptı. Meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise ağır yaralandı.

facebook-paylas
Tarih: 08-11-2026 16:22

Lastiği patlayan hafif ticari araç üst geçidin ayağına saplandı: 2 ölü, 2 ağır yaralı

İZCİ MEDYA  https://www.facebook.com/

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLAYIN 

https://cdn.iha.com.tr/Contents/26-11/08/-273c55d1-1d7e-4123-b53b-ef4f5a71fc5a.mp4

 

Kaza, Gaziantep’te İpek Yolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, seyir halindeyken lastiği patlayan, sürücüsünün kimliği henüz öğrenilemeyen 06 AS 0359 plakalı hafif ticari araç, kontrolden çıkıp üst geçidin ayağına çarparak ok gibi saplandı. Feci kaza sonrası 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbarla olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken sağlık ekipleri ise yaptığı kontrollerde 2 kişinin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan 2 kişi ise ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Kazada hayatını kaybedenlerin cenazeleri de yapılan incelemelerin ardından, kimliklerinin belirlenmesi için Gaziantep Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Uğur Dönek




Kaynak: İHA




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİŞ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

www.izcihaberajansi.com


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI