![]() |
Tweet |
Kader mahkum aileleri tarafından haber ajansımıza çok sayıda mesajlar gelmektedir gelen mesajlarda şunlar söylenmektedir izcihaberajansı kader mahkumlarıyla ilgili af ve ceza indirimi ile ilgili çok sayıda haberlerini yapmaktadır bizim sesimizi yetkili mercilere duyurmaktadır.
Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ortağı olan Sayın Devlet Bahçeli 2018 yılından 2023 yılına kadar bizlere vermiş oldukları sözü hiç tutmamışlardır Covid 19 dan dolayı hep infaz düzenlemesi yapmışlardır bunu da mecbur olduklarından yaptılar. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan infaz düzenlemesi bile yapmak istemediğini mahkumlara karşı bir takıntısı olduğunu Sayın Devlet Bahçeli mahkum yakınlarına mahkumlara 5 yıl indirim sözü verdiğini fakat. Sayın Bahçelide sözünü tutmadığını fakat Bahçeli muhalefet partiye sözde CHP,HDP ile iş birliği HDP ile birlikte olduklarını görsel ve yazılı basında muhalefet partiyi taşa tutarken sadece Bahçeli değil AKP genel başkanı da bahçeli gibi muhalefeti taşa tutuyordu fakat bir atasözü vardır. Büyük lokma ye büyük söz söyleme her iki genel başkan Cumhur ittifakına Hizbullah yanlısı olan HUDAPAR’I almıştır aynı şemsiye altında seçime girmiş aynı çatı altında birlikte mitingler düzenlerler açılışlar yaparlar peki biz mahkum aileleri olarak Sayın Bahçeliye sözümüz var hani senin milliyetçiliğin hani siz terörden uzak duruyordunuz millet ittifakına bu kadar sözlü saldırılar yapıyordunuz ne oldu şimdi.
Bu yetmezmiş gibi AKP ,MHP mahkumlara af sözü verdi ama her iki parti verdikleri sözleri ne çabuk unuttular bu yetmezmiş gibi Hizbullah terör örgütü kurucularına üyelerine Hizbullah’a nasıl özel yetkisini kullanarak af etti.HUDAPAR, MHP ve AKP ile anlaşarak sizleri biz destekleriz fakat ceza evinde bulunan yandaşlarımız var bunları çıkartmak şartıyla ve çok sayıda şartlarını öne sürerek 10 bin oyu olmayan HUDAPAR’I yanına almıştır. Bizler mahkum aileleri olarak diyoruz ki seçimin kaderini biz belirleyeceğiz seçime kadar af varsa oy var af yoksa oy yok bu kesin net kararımız millet ittifakı gelirse ceza indirimi değil genel affında çıkacağına eminiz cumhur ittifakı bizleri böcek gözüyle görmesinler.
izcihaberajansi.com