Bugun...



Mastit olan hayvanın memesinden katı halde süt çıktı

Ahıra girdiğinde ineğinde farklılık olduğunu gören vatandaş, ineğin memesine bakınca tıkandığını gördü. İneğinin acı çekmesi nedeniyle yıkılan adam, videoyu sosyal medyadan paylaşarak çözüm önerisi talep etti. İneğin, süt kanallarının enfeksiyon nedeniyle tıkandığı, bu duruma ise Mastit adı verildiği belirtildi.

facebook-paylas
Tarih: 25-12-2021 19:20

Mastit olan hayvanın memesinden katı halde süt çıktı

Sosyal medyada paylaşılan bir videoda, süt kanalları tıkalı olan inek büyük üzüntü yarattı. Çiftlik sahibi bir vatandaş, ahıra girdiğinde ineğinde gariplik olduğunu fark etti. Ancak bu garipliğin nedenini ilk başta anlamadı.

İNEĞİN MEMESİNE BAKINCA FARK ETTİ

İneğin memesine bakan vatandaş, sütün katılaştığını ve akmadığını fark etti. Süt kanalları tıkanan ineğin acı çektiği belirtilirken, bu anları sosyal medya hesabından paylaşan vatandaş çözüm önerileri talep etti.

ÇOK SAYIDA YORUM GELDİ

Söz konusu video, kısa süre içerisinde çok sayıda yorum aldı. Kullanıcılar, inekler için kullanılan bir ilacın acilen uygulanması gerektiğini, yoksa hayvanın acı çekmeye devam edeceğini belirtti. Videoda, kısa sürede çok sayıda izlenme de aldı.

MASTİT(SÜT KANALLARININ TIKANMASINA NEDEN OLAN ENFEKSİYON) NEDİR?

Mastit, süt kanallarının tıkanmasından kaynaklı ve genellikle enfeksiyonla seyreden meme inflamasyonudur. Göğüsler dolduğunda boşaltılmazsa göğüs kanalı tıkanıklığı göğüs kanalı tıkanıklığı ortaya çıkar. Emziren annenin göğüs kanalı tıkanırsa ve tedavi edilmezse mastit oluşabilir.

Barış Yahya Çinçin Gündem Editörü Haberler.com - Son Dakika Haberleri

Türk definecileri hayrete düşüren olay! Kazmayı vurdukları ağaçta gördükleri manzara yüzünden dilleri tutuldu. izcihabrajansi.com




Kaynak: izcihabrajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI