Bugun...



MHP ilçeleri Bitik

MHP cumhur ittifakının ortağı olduğundan genel başkan Devlet Bahçeli 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimine parti olarak il ve ilçeler tam kadro seçime hazırız diye mitinglerde ve görsel ve yazılı basınlarda gümbür gümbür açıklıyor fakat madalyanın ters tarafına bakmıyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 30-04-2023 20:49:30 Tarih: 30-04-2023 20:43

MHP  ilçeleri Bitik

     29.04.2023 tarihinde haber başlığı BEYKOZ’DA MHP CAN ÇEKİŞİYOR  haberimizden sonra Türkiye genelinde çok sayıda ilçelerden haber ajansımıza şikayet ve sitem dolu mesajlar gelmektedir. Özellikle MHP şuanda üyeliği devam edenler ve Sinan ATEŞ’İN suikastından sonra istifa edenler ajansımıza sitem dolu mesajlar gelmektedir gelen mesajlarda şunlar söylenmektedir.

MHP genel başkanı Devlet Bahçeli öncelikle cumhur ittifakına yanı AKP nin yanında olması çok büyük hata olduğunu ve cumhur ittifakı adı üzerinde AKP nin yanında olduğu Devlet Bahçelinin eskiye dönük konuşmalarında arşivini çok çabuk unutmuş. MHP genel  başkanı Bahçeli ile AKP genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan birbirlerine karşı çok ağır sözlerin olduğunu Bahçeli bir dönem Tayyip Erdoğan’a terörist ve fetöcü dediğini binlerce birbirlerine ağır hakaretlerde bulunduklarını şimdi ise Devlet Bahçeli seçime hazırız diye görsel ve yazılı basında açıklamaları olmuştur fakat bizler. MHP üyeleri olarak ve partiden istifa eden üyeler olarak Türkiye geneleninde MHP sinin genel başkanlığı WEB sitesi ve illerin WEB sitelerinden hariç Türkiye genelinde ilçelerin hiçbir WEB siteleri kurulu değildir ilçelerin çok pasif WEB siteleri var bizler MHP üyeleri olarak ve vatandaşlar bulundukları ilçelerin WEB sitelerine girdiğinde ne ilçe başkanlarının isimleri var nede başkan yardımcılarının isimleri yok genel sekreter, kadın kolları, basından sorumlu ve buna benzer ilçelerde görev alanların hiçbir şekilde  isimleri yazılmamıştır. Nede WEB sitelerinde ilçelerin yapmış oldukları faaliyetlerin haberleri bile yayınlanmamış nedeni ise hiçbir ilçede bırakın dört dörtlüğü dört ikilik yönetim bile yok hangi ilçe olursa olsun hangi ilçe başkanlığı olursa olsun vatandaşın hiçbir zaman yaralarına merhem olmadılar. Genel başkan biz seçime hazırız diyor ama biz üyeler olarak herhangi  ilde  il başkanının WEB sitesinde il başkanlarını görüyoruz ve iyi kötü yönetim şemasını görüyoruz fakat herhangi bir ilçeye baktığımızda baktığımız ilçenin başkanı kim başkan yardımcısı kim, kadın kolları başkanı kim, kısaca yönetim şemaları yok ve tüm ilçelerin WEB siteleri çok pasif önce MHP WEB sitelerini düzeltsinler Türk halkı MHP üyeleri hangi ilçede  ilçe başkanı kim adı nedir yönetim şemasında önce MHP buna bir düzen versin bizler sağı solu telefonla arayarak ilçe başkanımız kim adı nedir telefon numarası nedir sormayalım kuru kuruya biz seçime hazırız demesinler. Biz MHP üyeleri olarak ve istifa eden üyeler olarak TC vatandaşı olarak cumhur ittifakına katılan aynı şemsiye altında olan MHP ve AKP ve HUDA  PAR  HUDA PAR’DAN  çok rahatsız olduğumuzu izcihaberajansın aracılığıyla genel başkanı Devlet Bahçeliye ve yönetimine sesleniyoruz bir an önce ilçelerin WEB sitelerine de bir düzen konulmasını talep ediyoruz.

Haber ajansımıza gelen ihbar ve şikayetler bunlardan ibaret olduğu bizlerde ajans olarak okuyucularımızdan gelen mesajları yayınlamakla mükellefiz.

izcihaberajansi.com




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI