Bugun...



Otobüs alevler içinde kaldı, yolcular canını son anda kurtardı

Silivri’den Çerkezköy’e yolcu taşıyan otobüs, seyir halindeyken yanmaya başladı. Otobüste bulunan 5 yolcu ve sürücü kendini son anda dışları atarken, araç adeta küle döndü.

facebook-paylas
Tarih: 01-07-2022 15:02

Otobüs alevler içinde kaldı, yolcular canını son anda kurtardı

Olay, sabah saatlerinde Silivri Çerkezköy yolu üzeri Çeltik Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 34 FGK 89 plakalı otobüs seyir halindeyken henüz bilinmeyen bir sebeple yanmaya başladı. Otobüste bulunan 5 yolcu ve sürücü son anda kendilerini dışarı atarken, kısa yangın kısa sürede büyüyerek tüm otobüsü sardı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, jandarma ve sağlık görevlileri sevk edildi. Kısa sürede yangına müdahale eden Silivri İtfaiye ekipleri çıkan yangını söndürdü. Muhtemel bir faciadan dönülen yangında otobüs kullanılamaz hale geldi.

Yangının çıkış sebebi araştırılırken, otobüs sürücüsü ile yolcular ifadeleri alınmak üzere İlçe Jandarma komutanlığına götürüldü.

Öte yandan, yangın sebebiyle araç trafiği bir süre çift şeritli olarak kapatıldı. izcihaberajansi.com







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU
resmi ilanlar

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI