Bugun...



Topraktan çıkardığı kutudakiler hayran bıraktı

Yurtdışında kaydedilen bir görüntü, sosyal medyada çok sayıda izlenme aldı. Ermeni mezarı olduğu belirtilen mezarı kazan yabancı bir şahıs, mezardan zorla çıkardığı kutuda altın işlemeli malzemeleri buldu. Bu malzemelerin, ölen kişiye ait olduğu belirtildi.

facebook-paylas
Tarih: 26-12-2021 13:19

 Topraktan çıkardığı kutudakiler hayran bıraktı

Yurtdışındaki bir ülkede kaydedildiği belirtilen görüntü, sosyal medyada çok sayıda izlenme aldı. Söz konusu görüntülerde, yabancı olduğu belirtilen bir şahsın, Ermeni mezarını kazdığı anlar yer aldı.

DAKİKALARCA UĞRAŞTI

Önce dedektör ile mezarlıkta gezinmeye başlayan şahıs, daha sonra dedektöründe bir gariplik fark etmesinin ardından elindeki kürekle mezarlıktaki toprağı çekmeye başladı. Kutuya yaklaştığını gören şahıs, sonrasında eliyle toprağı temizledi.

ÖLEN KİŞİYE AİT MALZEMELER

Yabancı definecinin, topraktan zorla aldığı kutudan çıkanlar ise kendisine hayran bıraktı. Kutudan, ölen Ermeni kişiye ait olduğu belirtilen çok sayıda kişisel eşya çıktı. Eşyaların hemen hemen hepsinde altın işlemesi olması ise gözlerden kaçmadı. Ayrıca ürünlerin işlemelerinin birinci kalite olması da dikkat çekti.

Barış Yahya Çinçin Gündem Editörü Haberler.com - Son Dakika Haberleri

Ahıra giren çiftçi, inekteki tuhaflığı hemen fark etti! Mastit olan hayvanın memesinden katı halde süt çıktı

Türk definecileri hayrete düşüren olay! Kazmayı vurdukları ağaçta gördükleri manzara yüzünden dilleri tutuldu. izcihabrajansi.com




Kaynak: izcihabrajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI