Bugun...



Ümit Özdağ'dan "yerel seçim" mesajı: MHP ve İYİ Parti ile ortak aday çıkarılabilir

Katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulunan Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, 2024 yılında yapılması planlanan yerel seçimlere ilişkin de konuştu. MHP ve İYİ Parti ile ortak bir aday çıkarılabileceği mesajını veren Özdağ, "Üçünün bir arada aynı adayı desteklemesi, mesela Adana'da üç partinin birlikte aday çıkarması, bilmiyorum. Hiç kolay değil çünkü bir de cumhur ve millet ittifakları var ama düşünülebilir tabii bu." dedi.

facebook-paylas
Tarih: 30-05-2023 11:31

Ümit Özdağ'dan

Bu sabah Halk TV'de bir canlı yayına konuk olan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, seçimlere ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

"3 PARTİNİN BİRLİKTE ADAY ÇIKARMASI DÜŞÜNÜLEBİLİR"

Önümüzdeki yıl gerçekleşecek yerel seçimlerde bazı bölgelerde MHP'yle işbirliği yapabileceklerini belirten Özdağ, "Diyelim yerel seçimlerde 'X' ilçesinde İYİ Parti Zafer Partisi'ne gelip veya Zafer Partisi İYİ Parti'ye gidip 'Şu adayı destekleyelim' dedi, olabilir. Ya da aynı şey MHP'yle olabilir mi? Bilmiyorum, olabilir. Üçünün bir arada aynı adayı desteklemesi, mesela Adana'da üç partinin birlikte aday çıkarması, bilmiyorum. Hiç kolay değil çünkü bir de cumhur ve millet ittifakları var ama düşünülebilir tabii bu." dedi.

"SEÇİM SONUCUNA POLİTİK OLARAK SAYGIM YOK"

Sığınmacılar hakkında da konuşan Özdağ, "Sığınmacı tehlikesini herkes görüyor. Cumhur İttifakı'na oy veren seçmen hariç. Seçim sonucuna politik olarak saygım yok. Çünkü yanlış bir tercih kullanıldı. Ülkesinin işgal edilmesi, kaynakların soyulması ve Türkiye'nin iç savaşa sürüklenmesi sonucunu doğuracak şekilde oy kullanıldı" ifadelerini kullandı.

izcihaberajansi.com Haberler.com




Kaynak: www.haberler.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI