Bugun...



Fatih'te bir kadına sokak ortasında dayak: 50 liramı ver lan

İstanbul Fatih'te aldığı telefon kılıfını beğenmeyip iade etmek istediği iddia edilen bir kadın, telefoncu tarafından sokak ortasında "50 liramı ver lan, senin Allah'ını kitabını" sözleriyle dövüldü. Yerlerde sürüklenen kadına kimsenin yardım etmemesi dikkat çekerken, olayın ardından gece saatlerinde kalabalık bir grup esnafa ait dükkanın kepenklerine yazılar yazıp yaşanan olaya tepki gösterdi.

facebook-paylas
Tarih: 27-03-2024 14:35

Fatih'te bir kadına sokak ortasında dayak: 50 liramı ver lan

İstanbul Fatih'te bir telefoncu dükkanının önünde yaşanan olaya ilişkin görüntüler sosyal medyada kısa sürede viral oldu.

Aldığı telefon kılıfını beğenmeyip iade etmek istediği öne sürülen çarşaflı bir kadın, esnaf tarafından sokak ortasında hunharca dövüldü.

OLAYA KİMSE MÜDAHALE ETMEDİ

Telefoncu yerlerde sürüklediği kadına "50 liramı ver lan, senin Allah'ını kitabını" diye bağırırken kimsenin olaya müdahale etmemesi ise tepki çekti.

KALABALIK GRUP SOLUĞU DÜKKANDA ALDI

İnfial yaratan görüntülerin ardından gece saatlerinde kalabalık bir grupsa soluğu dükkanın önünde aldı. Dükkanın kepenklerine "Müdahale etmeyenler Allah'tan korkun" gibi yazılar yazan grup yaşanan olaya tepki gösterip sloganlar attı.

Haberler.com



Kaynak: www.haberler.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI