Bugun...



1 kişinin öldüğü, 4 kişinin yaralandığı kavga hastaneyi de karıştırdı! Acil servis kapatıldı

Gaziantep'te karısının ailesine bıçakla saldıran adam 4 kişiyi yaralayıp, 1 kişiyi öldürdü. Hayatını kaybeden Kerim Şentürk'ün ailesinin hastanede karışıklık çıkarması üzerine polis devreye girdi, acil servis 3 saat kapalı kaldı.

facebook-paylas
Tarih: 05-08-2023 09:46

1 kişinin öldüğü, 4 kişinin yaralandığı kavga hastaneyi de karıştırdı! Acil servis kapatıldı

Gaziantep'te İrfan P. evinde tartıştığı karısının ailesinden 4 kişiyi bıçakla yaraladı. Kavgayı ayırmaya çalışan Kerim Şentürk (41) ise kaldırıldığı hastaneye yaşamını yitirdi. Şentürk'ün hayatını kaybettiğini öğrenen yakınlarının taşkınlık yapması üzerine acil servis boşaltılarak, 3 saat süreyle hizmet verilemedi.

KARISININ AİLESİNE SALDIRDI

Dün akşam saatlerinde Yeşilkent Mahallesi'nde iddiaya göre, madde bağımlısı olan ve eşi ile sorunlar yaşadığı ileri sürülen İrfan P., kayınbiraderleri ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine İrfan P., yanındaki bıçakla kayınbiraderleri İlhan ve Efdal C., kayınvalidesi Fatma C. ve eşinin amcası Mehmet Ali C.'yi yaraladı. Gürültü üzerine evinden çıkan ve kavgayı ayırmaya çalışan Kerim Şentürk de aldığı bıçak darbeleri ile yaralandı. Yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi ekiplerine bildirdi. İhbarla adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

1 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Sağlık görevlileri durumu ağır olan 4 yaralıyı Abdulkadir Yüksel Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Bir kişi ise olay yerinde tedavi edildi. Kavgayı ayırmaya çalışırken aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan Kerim Şentürk, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

ACİL SERVİS BOŞALTILDI

Olayın ardından hastaneye gelen Kerim Şentürk'ün yakınları acil servise gelerek içeriye girmek istedi. Hastane yetkilileri ile Şentürk'ün yakınları arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Yaşanan arbede nedeniyle acil servisteki hastalar dışarıya çıkarılırken, hastane görevlileri polisten destek istedi. Çok sayıda polis ve çevik kuvvet ekibi hastaneye sevk edildi. Polis ekipleri hastane bölgesinde geniş güvenlik önlemleri alırken, acil serviste 3 saat boyunca hizmet verilemedi.

GÖZALTINDALAR

Öte yandan olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, İrfan P. ile ağabeyi Selçuk P.'yi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.




Kaynak: DHA




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİŞ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI