Bugun...



13 yaşındaki çocuğun parkta cansız bedeni bulundu! Çakmak gazı kokladığı iddia ediliyor

Ankara Altındağ'da bir parkta 13 yaşındaki bir çocuğun cansız bedeni bulundu. Çocuğun ilk belirlemelere göre çakmak gazı kokladığı iddia edilirken polis soruşturma başlattı.

facebook-paylas
Tarih: 05-08-2023 16:24

13 yaşındaki çocuğun parkta cansız bedeni bulundu! Çakmak gazı kokladığı iddia ediliyor

Ankara'da çakmak gazı kokladığı için zehirlendiği iddia edilen 13 yaşındaki bir çocuğun parkta cansız bedeni bulundu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

BEKÇİ İHBAR ETTİ

Altındağ'ın Karapürçek Mahallesi'ndeki bir parkta iddialara göre 13 yaşındaki Osman Can Ç., gece çakmak gazı koklamaya başladı. İlerleyen saatlerde yerde bir çocuğun hareketsiz durduğunu gören park bekçisinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince hayatını kaybettiği belirlenen Osman Can Ç.'nin cansız bedeni Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

OTOPSİ YAPILACAK

Hayatını kaybeden çocuğun ilk belirlemelere göre çakmak gazından zehirlendiği, kesin ölüm sebebinin ise otopsi sonucu netleşeceği belirtildi. Polis ekiplerince olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

"ANNESİ FERYAT ETTİ"

Olayın tanıklarından Fethi Altıntaş, "Park bekçisi sabah yerde yatan birini görmüş. İlk başta uyuyan birisi sanmış. Ağzında karıncaların gezindiğini görünce de öldüğünü anlamış. Ardından polise haber vermiş. Sonra ben de park geldim. Yerde bir çocuk yatıyordu. Bir süre bekledik burada. Çocuğun çakmak gazı kullandığı için öldüğü söylendi. Vücudunda bir iz yoktu. Çocuğun annesi feryat etti çocuğunu görünce. Ardından da cesedi toplayıp götürdüler" ifadelerini kullandı.




Kaynak: İHA




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİŞ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI