Bugun...



2019 Yılındaki Murat Aydın 2022 Deki Murat Aydın

Otuz bir Mart 2019 seçimler öncesi Murat Aydın yaptığı açıklamada Beykoz 1908 spor kulübüne ilişkin yaptığı açıklamalarda. Beykoz spora destek vereceğini elinden geldiğini yapacağını yapacağı destekler sonucunda da başarıların Allah'ın izniyle geleceğini beyan ettiği yıl 2022 olmasına rağmen herhangi bir destek yapmadığı bugüne kadar Beykoz sporun başarısızlıkları devam ettiği bu nedenle kendisini sorumlu hissedip hissetmediğini soruyoruz.

facebook-paylas
Güncelleme: 27-09-2022 18:09:19 Tarih: 27-09-2022 17:15

2019 Yılındaki Murat Aydın 2022 Deki Murat Aydın

MURAT AYDININ 2019 YILI SEÇİMLERİNDEN ÖNCEKİ SÖZLERİ HEPSİ BOŞ VE FİYASKO YALAN SÖYLEMEKTE REKOR KIRAN BAŞKAN MURAT AYDIN VERDİĞİN  SÖZLERİ İYİ DİNLE VE İZLE 

 

 

BAŞKAN MURAT AYDIN SENDEN ÇOK İYİ TİYATROCU OLUR SEN BAŞKANLIĞI BIRAK TİYATROCULUĞA BAŞLA BU VERDİĞİN SÖZLERİ İYİ DİNLE 

 

https://twitter.com/murataydintr/status/1108337474819031040?t=7xZIZJwa8m2Itoszhp0fzQ&s=08

 

Murat Aydın Beykoz 1908  bu zamana kadar hangi tür yardımları yaptın niye başarı gelmedi sen mi başarısızsın Beykoz spor mu başarısız. Murat Aydın 2019 seçimler öncesi nasıl eline kuru sıkı alıp havadan boş sıktıysan Beykoz halkına yapamayacaklarının vaat ettiysen partinizin sloganı olan adalet kalkınma partisi diyerek herkese adaletli olacağını kuru sıkı sıkarak  boş vaatler verdin başa geldin. Beykoz halkına yapmadığın zulüm kalmadı yapmış olduğun zulümleri Beykoz halkı duymasın diye önce Beykoz yerel basını ele geçirdin daha sonra Beykoz’daki siyasi parti ilçe başkanlarını ve  belediyedeki bazı meclis üyelerini sana karşı muhalefet yapmasınlar diye adeta narkoz verdin eline kamçıyı aldın Beykoz halkını adeta kamçıladın peki Murat Aydın 2019 yılında Beykoz spor kulübü için kendi ağzından 2019 yılında seçimlerden vermiş olduğun boş vaatleri sana hatırlatıyorum.

 

 

BOYNYNUN BORCU DEDİN AMA VERDİĞİN SÖZÜ TUTMADIN BAŞKAN ÇOK KOMİKSİN ÇOK AMA SUC SENDE DEĞİL AK PARTİYE  OY VERENLERDE BEYKOZUN YEREL BASININDA VE BEYKOZDA BULUNAN DİĞER SİYASİ PARTİ İLÇE BAŞKANLIKLARINDA 

 

 

 

Murat Aydın kendi memleketin olan Giresun spor kulübüne yapmış olduğun yardımları Beykoz'un bazı yerel gazetelerinde ve sosyal medyalarda çok konuşulmuştu ve belediyenin meclis toplantısında U dönüşü yaparak çok büyük tepkiler aldığından. Beykoz belediyesinin Beykoz halkının paraları Giresun spor kulübüne harcanıyor diye büyük tepkiler alınca senin en güzel mesleğin U dönüşü yapmak kalktın dedin ki bazı iş adamlarını aracı koyarak iş adamları Giresun spor kulübüne destek yaptılar dedin çok güzel yalan söyledin yalan söylemekte üstüne yok peki şimdi sana soruyoruz. Giresun spor kulübü için devreye iş adamlarını sokturdun Giresun spor kulübüne bağışlar yaptırdın peki  2019 yerel seçimlerden önce Beykoz spor kulübü için vermiş olduğun vaatler ve sözlerin nerede neden Beykoz spor kulübü için iş adamlarını devreye sokturmadın Beykoz spor kulübün şuan ki başarısızlığı senden mi kaynaklanıyor yada Beykoz spor kulübünden mi kaynaklanıyor.

Murat Aydın sen Beykoz spor kulübüne yardım yapacağın yere senin başkan yardımcın Fatih Sağlam  sanki Beykoz kaymakamı kulüpler başkanıymış gibi. Beykoz kaymakamlığında Beykoz spor kulübü hakkında ve başkanı hakkında gizli gizli toplantı yapar toplantı neticesinde kulüp hakkında denetim yaptırır şimdi soruyorum 2019 yılında haberimizin içeriliğindeki video görüntüsünde. Beykoz spor kulübüne karşı yapmış olduğun bu duygusal konuşma külliyen yalanmış bu konuşmalarını defalarca izle akşam yatarken yastığa başını koyarken çok iyi düşün taşın ben nerede hata yaptım  diye  biz söyleyelim Murat Aydın sen Beykoz halkına karşı hep hata yaptın Beykoz'u 10 yıl geriye attın Beykoz spor kulübünü de 10 yıl geriye attın Beykoz'un paralarıyla ileriye dönük siyasi bağlantılarını memleketine harcadın.

 

izcihaberajansi.com




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI