Bugun...



4 katlı apartmanda korkutan yangın! 3 çocuk kurtarıldı

İstanbul Bağcılar’da 4 katlı apartmanın giriş katında çıkan yangın nedeniyle binanın içi dumanla doldu. Yangını söndüren itfaiye ekipleri 3 çocuğu merdivenle pencereden alarak kurtardı.

facebook-paylas
Tarih: 18-10-2022 15:26

4 katlı apartmanda korkutan yangın! 3 çocuk kurtarıldı

Yangın, saat 13.00 sıralarında Bağcılar Yenigün Mahallesi 618 sokaktaki 4 katlı apartmanın elektrik kablolarında çıktı. Apartmanın içine dolan duman nedeniyle binadakiler dışarı çıkamadı. Korku dolu anlar yaşayan bina sakinleri pencere ve balkonlara çıkarak dumandan etkilenmemeye çalıştı.

İhbar üzerine olay yerine Bağcılar ve Bahçelievler’den itfaiye ekipleri gönderildi. Sağlık ve polis ekipleri de sokakta hazır bulundu. Elektrik hatlarındaki yangını söndüren itfaiye ekipleri pencere ve balkonlarda bekleyen 3 çocuğu merdiven yardımıyla kurtardı. Daha sonra binanın çatısına çıkan ekipler dumanı tahliyesi yaptı.

Bina sakinlerinden Barış Demirci, "Elektrik saatlerinde yangın çıkmış, duman binadan tahliye olmadığı için itfaiyeciler bizim daireden tahliye etmeye çalışıyor. Evde değildim yangını duydum geldim" diye konuştu.

izcihaberajansi.com




Kaynak: www.milliyet.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YEREL HABERLER Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI