Bugun...



41 yaşındaki kadın, doğum sonrası bebeğini çöpe attığını itiraf etti

Samsun’un İlkadım ilçesinde, evlilik dışı dünyaya getirdiği bebeğini ölü halde çöpe attığı iddia edilen 41 yaşındaki H.C. isimli kadın tutuklandı.

facebook-paylas
Tarih: 21-10-2025 08:13

41 yaşındaki kadın, doğum sonrası bebeğini çöpe attığını itiraf etti

 

İZCİ MEDYA  https://www.facebook.com/

 

Olay, Fevzi Çakmak Mahallesi’nde ortaya çıktı. Üç çocuk annesi H.C., rahatsızlandığını söyleyerek Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne başvurdu.

Yapılan muayenede, kadının kısa süre önce doğum yaptığı tespit edildi. Durumdan şüphelenen sağlık personeli, polise haber verdi.

YAPTIKLARINI İTİRAF ETTİ

İlk ifadesinde evlilik dışı bir ilişki yaşadığını ve yaklaşık iki hafta önce evinde doğum yaptığını söyleyen H.C., bebeğin ölü doğduğunu, bu nedenle 11 Ekim’de cesedi evin yanındaki çöp kutusuna attığını anlattı.

 

Ancak ikinci ifadesinde kadın, bebeğin canlı doğduğunu, aile baskısından korktuğu için bebeği çarşafa sararak banyoya bıraktığını, daha sonra uyuya kaldığını ve uyandığında bebeğin öldüğünü ileri sürdü. Ardından, cesedi çöpe attığını itiraf etti.

 

BEBEĞİN CESEDİNE ULAŞAMADI

H.C.’nin gösterdiği çöp kutusu ve çevresinde 6 gün boyunca yapılan aramalarda bebeğin cesedine ulaşılamadı.

Hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edilen kadın, polis tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan H.C., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 
AAAA

 







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

www.izcihaberajansi.com


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI