Bugun...



Açıklıyoruz Beykoz Belediyesinde Hangi Birim Müdürü Belediyenin Araçlarını Kullanıyor

Haber ajansımızda 24/12/2022 tarihinde haber başlığı BEYKOZ BELEDİYESİNDE HANGİ BİRİM MÜDÜRÜ BELEDİYENİN ARAÇLARINI MAKAM ARACI GİBİ KULLANIYOR. Bu birim müdürü Beykoz belediyesi park ve bahçeler müdürü sadece kendisi değil ailece belediyenin araçlarını kullandıkları.

facebook-paylas
Tarih: 27-12-2022 13:10

Açıklıyoruz  Beykoz Belediyesinde Hangi Birim Müdürü Belediyenin Araçlarını Kullanıyor

ÖNCEKİ YAYINLANAN HABER 

 

https://www.izcihaberajansi.com/beykoz-belediyesinde-hangi-birim-muduru-belediyenin-araclarini-makam-araci-gibi-kullaniyor/40023/

Haber ajansımız 24/12/2022 tarihinde özel haber olarak yayınladığımız bu haberden sonra ajansımıza çok sayıda ihbarlar ve şikayetlerin geldiği. Gelen ihbarlarda sadece park ve bahçeler müdürü değil çok sayıda birim müdürleri belediyenin araçlarını mesai saati dışında kullandıklarını aynı park ve bahçeler müdürünün yaptığı şekilde belediyenin araçlarını okul servis aracı yerine koydukları ailece belediyenin araçlarını kullandıklarını. Ajansımız park ve bahçeler müdürlüğüne bağlı araçları yakın fiziki takibe aldığımızda belediyenin araçları okul servis aracı gibi kullandıklarını ailece belediyenin araçlarını mesai saati içinde ve dışında istedikleri şekilde araçları kullandıklarını ajans olarak park ve bahçeler müdüründen hariç çok sayıda birim müdürlerinin de ve bazı belediye  çalışanlarının da belediyenin araçlarını mesai saati dışında kullandıklarını. İleriki günlerde diğer birim müdürlerinin kim olduğunu ve çalışan personellerin kim olduğunu belediyenin araçlarını nasıl kullandıklarını belediyenin araçlarını nasıl hor kullandıklarını belediyenin araçlarıyla hız sınırını aştıklarını beleyenin araçlarıyla yüksek sesle müzik dinlendiğini belediyenin araçlarıyla nasıl mesai saati içinde uyudukları say say bitmez.

Ajansımıza gelen yoğun ihbar ve şikayetlerde sadece Beykoz belediyesine ait araçların değil kamuya ait bazı resmi kurum makam  araçlarının da mesai saati dışında kullanıldığı ve mesai saati içinde de alakasız yerlerde kullanıldığı. Gelen ihbarlarda çoğunlukta okul öğrenci servisi gibi kullanıldığı market ve Pazar servis araçları gibi kullandıklarını gelen ihbarlarda hangi makamların  hangi daire  birim müdürlerin olduğu ajansımıza isim olarak ve görüntülü resimlerinde geldiği. Ajans olarak özel hayatın gizliliğinden dolayı ve etik olmayacağından dolayı gelen görüntüleri yayınlayamayacağımızdan bu haber konusunun içeriliğiyle ilgili çok sayıda ihbarların geldiği bizlerde ajans olarak gelen ihbarları dikkate alarak yayınlamakla mükellef olduğumuzdan bu haber dosyasının sonuna kadar takipçisi olacağımızı kamu oyununa duyururuz.

izcihaberajansi.com




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI