Bugun...



Ajansımıza Sosyal Medyalarda Saldırı Yapanlara Davalar Açılıyor

Haber ajansımızın imtiyaz sahibi Erkan İzcinin özel verilerini GBT sorgularını cep telefonlarıyla ve sosyal medyada yayanlara sosyal medyada ağır hakaret içerikli yorumlar yapanlara ve cep telefonlarıyla ajansımızın imtiyaz sahibini arayarak ağır hakaret edenlere davalar açılmaya devam ediyor.

facebook-paylas
Tarih: 24-05-2022 14:24

Ajansımıza Sosyal Medyalarda Saldırı Yapanlara Davalar Açılıyor

Yalı köyde bulunan özlem aile çay bahçesi işletmesinin müdürü olarak kendini tanıtan Güngör Kahveciye iki dava daha açılıyor. Beykoz cumhuriyet başsavcılığı bir soruşturma dosyasında Güngör Kahveci iki suç işlediğinden dolayı ayrı ayrı ceza davası açılmasına bu soruşturma dosyasında özlem aile çay bahçesi işletme sahiplerinden Adem Nebioğlu, Hüseyin Yılmaz ve Güngör Kahveci içinde ayrı bir ceza davası dosyası açılaçak . Adem Nebioğlu ,Hüseyin Yılmaz, Güngör Kahveci için uzlaştırma bürosuna evrak  yollandığı uzlaştırma bürosundan da ajansımızın imtiyaz sahibine uzlaştırma tebligatın ulaştığı. Ajansımızın imtiyaz sahibi de uzlaştırma bürosuna.Adem Nebioğlu Hüseyin Yılmaz ve Güngör Kahveciyle ilgili uzlaşmak istemediğini belirtmiştir.

Beykoz cumhuriyet başsavcılığı Soruşturma No 2022____soruşturma dosyasında Güngör Kahveci hakkında iki suç işlediğinden dolayı ayrı ayrı ceza dava dosyası açılaçaktır.

 

BU KİŞİLERE İKİ  ATA SÖZÜYLE CEVAP VERELİM NE EKERSEN ONU BİÇERSİN 

HER İŞLEDİĞİN SUÇUN BİR KARŞILIĞI BİR BEDELİ VARDIR 

izcihaberajansi.com




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI