Bugun...



Ajansımızın İmtiyaz Sahibi Beykoz Belediyesi İle Çevre Şehircilik Ve iklim Değişikli İl Müdürlüğü Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu

Ajansımız imtiyaz sahibi Erkan İzci Beykoz belediyesi ile Çevre şehircilik ve iklim değişikli il müdürlüğü hakkında kaçak yapı yapılmasına göz yumma görevlerini kötüye kullanmaktan dolayı suç duyurusunda bulundu .

facebook-paylas
Güncelleme: 13-09-2022 23:34:34 Tarih: 13-09-2022 23:15

Ajansımızın İmtiyaz Sahibi Beykoz Belediyesi  İle  Çevre Şehircilik Ve iklim Değişikli İl Müdürlüğü Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu

UYAP ÜZERİNDEN ELEKTRONİK İMZA  ŞİKAYET DİLEKÇESİ 

 

Beykoz belediyesine karşı muhalefet olmayan Beykoz ilçesinde bazı siyasi parti ilçe başkanlıklarında meclis üyesi olanlar ve ilçe başkalıklarında yönetici olarak görev yapanlar ve ilçe başkanları. Beykoz belediyesine karşı muhalefet olmayınca birbirlerine diyet borcu ödemek için kaçak yapı yaptıklarını buna da Beykoz belediyesi göz yumduğunu belediyeye halk tarafından çok sayıda kaçak yapı yapılıyor diye şikayetler geldiği halde Beykoz belediyesi üç maymunu oynuyor . Ajansımız bunlardan bir kaç tanesini  haber konusu olarak yaptığı CHP'den meclis üyesi Aydın Habil, AKP den meclis üyesi Furkan Çeliker İYİ Parti  Beykoz ilçe başkanlığında yönetici olarak görev yapan Sevda Gürdap Ay yönetici olarak kendi menfaatine kendi çıkarına partiyi kullanarak bunu yapıyorsa ileride meclis üyesi olsa Allah bilir daha neler yapar. Beykoz belediyesinin Akbaba mahallesinde kaçak yapısı kısaca Beykoz belediyesine dokunmayan siyasi parti ilçe başkanları yöneticileri istedikleri yerde ihaleler alır istedikleri yerde yandaşlarına kaçak yapı yaptırmak için ön ayak olurlar Beykoz belediyesi hakkında iyi haber yapmayan  gazeteciler. Beykoz belediyesinden reklam alamaz Beykoz belediyesinin reklam haberlerini yayınlayanlar Beykoz belediyesinden istedikleri şekilde reklam ücreti alırlar işte Beykoz belediyesi ,Beykoz halkını bu kadar rahat kamçılıyorsa Beykoz halkına bu kadar rahat zulüm çektiriyorsa  Beykoz belediyesi ,Beykoz'u veli efendi gibi bu kadar rahat atını koşturuyorsa iki nedeni vardır. Beykoz ilçesinde bulunan siyasi parti ilçe başkanlarının ve yöneticilerinin kendi menfaat ve kendi çıkarlarına belediyeye karşı muhalefet olmadıklarından ve Beykoz  belediyesinden üç kuruş  reklam alacam diye Beykoz belediyesi Beykoz halkını kamçıladığını bildikleri halde Beykoz belediyesinin eğri çubuklarını gördükleri halde  üç kuruş reklam ücreti uğruna gerçekleri yazmayan Beykoz'u düşünmeyen Beykoz'un geleceğini düşünmeyen meslektaşlarım gazetecilerdir.

 

İzcihaberajansın çizgisi bellidir bizim Allahtan başka kimseden korkumuz yok beyaza beyaz deriz siyaha siyah deriz duyduğumuzu gördüğümüzü ve araştırmalarımızı yazarız üç maymunu oynamayız  kimseye muhalefet değiliz kimsede bize muhalefet değil ortada bir yanlış varsa bizlerde gazeteciysek yanlışı doğruyu yayınlamakla mükellefiz. Bizler bazı gazeteciler gibi ılık rüzgar gibi esmeyiz biz bir haber dosyasının sonuna kadar gideriz izcihaberajansı bu haber dosyasının sonuna kadar gidecektir bizim kimseden korkumuz kimseden çekintimiz yoktur .

 

izcihaberajansi.com

 




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI