Bugun...



Ajansımızın İmtiyaz Sahibi İtiraz Hakkını Kullandı

Ajansımızın imtiyaz sahibi Erkan İzci Beykoz belediyesi memurlarının Beykoz balık ekmek ve Özlem aile çay bahçesi iki işletme hakkında görevlerini kötüye kullandıklarından dolayı. İstanbul cumhuriyet başsavcılığına suç duyurusu ,içişleri bakanlığına memuru disiplin soruşturması başlatılması için dilekçeleriyle baş vurmuştur.

facebook-paylas
Tarih: 23-05-2022 10:30

Ajansımızın İmtiyaz Sahibi İtiraz Hakkını Kullandı

Ajansımızın imtiyaz sahibi Erkan İzci belediye memurlarının bu iki işletme hakkında görevlerini kötüye kullandıklarından dolayı içişleri bakanlığına memuru disiplin soruşturması başlatılması İstanbul cumhuriyet başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur. İstanbul cumhuriyet başsavcılığı soruşturma izni verilmesi için İstanbul valiliğine üst yazıyla soruşturma izni talebinde bulunulur İstanbul valiliği hem içişleri bakanlığına yazmış olduğumuz dilekçeler ve savcılıktan gelen soruşturma talebi yazsısı doğrultusunda İstanbul valisi Ali YERLİKAYA imzasıyla İstanbul valiliğinin bu konuyla ilgili araştırma yapma konusu olmadığından içişleri bakanlığına üst yazıyla bu konuyla ilgili müfettiş tayin edilmesini ister içişleri bakanlığı tarafından bu iki işletmeyle ilgili müfettiş tayin edilir mülkiye müfettişi geriye dönük geniş çapta inceleme ve araştırmasını yapar Beykoz belediyesi eski memur ve müdürler ve şuan ki memur ve müdürler için ifade vermeleri istenir fakat sadece bir memurun  mülkiye müfettişine ifade verir diğer memur ve müdürler mülkiye müfettişine ifade vermezler mülkiye müfettişine ifade verme zorunluluğu olmadığından ifade verilmez.

Bakın Beykoz  belediyesi geriye dönük memur ve müdürler ve şuan ki memur ve müdürler mülkiye müfettişine yollamış oldukları yazılı ifadelerinde hepsinin ifadeleri aynıdır kopyala yapıştır İfade vermişlerdir. Mülkiye müfettişin yapmış olduğu araştırmalar neticesinde bir teftiş raporu düzenler teftiş raporunda Beykoz belediyesi memurları ve müdürleri hakkında soruşturma izni verir mülkiye müfettişi elindeki tüm belgeleri ve teftiş raporunu Beykoz kaymakamlığına havalesini yapar.

Beykoz kaymakamlığı mülkiye müfettişinden gelen teftiş raporunu uygulaması gerekirken Beykoz kaymakamlığı aynı Beykoz ilçe emniyet müdürlüğü polis memurları hakkında nasıl soruşturma izni vermediyse. Beykoz kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli kaymakamlık makamını bir tarafa koyarak ajansımızın imtiyaz sahibi Erkan İzciye karşı takıntılı olduğundan bunu kişisel meseleye sokarak soruşturma izni vermemiştir.

Beykoz kaymakamı suçluların cezalandırılmasını görevini kötüye kullananların cezalandırılmalarını ve soruşturma izni vermesi gerekirken Beykoz kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli belediye memurlarını ve müdürlerini ajansımızın imtiyaz sahibine karşı takıntılı olduğundan azat etmiştir.

Beykoz kaymakamı İstanbul valisi Ali YERLİKAYA’NIN araştırılma yapılması içişleri bakanlığından mülkiye müfettişi tayin edilmesi içişleri bakanlığı tarafından görevlendirilen müfettişin araştırmalar neticesinde soruşturma izni verdiği  fakat. Beykoz kaymakamı ilçemde belediye memurlarına soruşturma izni vermiyorum İstanbul valiliği ve içişleri bakanlığının kararlarına uymayarak İstanbul valiliğinde bir makama güvenerek belediye memurları hakkında kafasına göre rapor düzenleyerek soruşturma izni vermez.

Beykoz kaymakamlığı makamını kötüye kullanarak suç işleyen memurlar hakkında soruşturma izni vermedin bak halen AK Parti Beykoz belediyesi meclis üyesi Furkan Çeliker halen ruhsatsız olarak hijyenden uzak kaldırım üstünde ticaret yapıyor. Sizin Beykoz belediyesi zabıtadan sorumlu başkan yardımcısı, zabıta müdürü, işyeri ruhsat dan sorumlu başkan yardımcısı ve müdürü ve belediye başkanı Murat Aydın bu işletmenin çalışma ruhsatı olmadığı halde burada kaldırım üstünde ticaret yapıyor bunları bildikleri halde göz yumuyorlar neden göz yumuyorlar biliyor musunuz. Beykoz kaymakamı nasıl olsa bizim arkamızda Beykoz kaymakamı var bu işletme sahibi AK Partili işte Beykoz kaymakamlığı sizin gibi makamlar olduğu takdirde.  Beykoz belediyesi memurları her geçen gün her yerde görevlerini kötüye kullanırlar Beykoz kaymakamlığı mülkiye müfettişinin teftiş raporunu ajansımızın imtiyaz sahibine takıntılı olduğundan kişisel meseleye döndürerek soruşturma izni vermemiştir.

izcihaberajansi.com

 




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI