Bugun...



Ajansımızın İmtiyaz Sahibi Neden Dernekten İstifa Etti

Haber ajansımızın imtiyaz sahibi Erkan İzci Beykoz Ardahanlılar Kültür Ve Dayanışma Derneğinin 26.09.2021 Yılında yönetici olarak GENEL SEKRETER Ve Basın DANIŞMANI olarak görev yapmaktaydı. Bu görevi 06/08/2022 tarihinden sonra derneğin genel sekteri ve basın danışmanı olarak istifa etmişti istifa etme nedeni ve gerekçelerini haber ajansımıza açıklama yaptı.

facebook-paylas
Güncelleme: 19-08-2022 17:25:16 Tarih: 19-08-2022 16:47

Ajansımızın İmtiyaz Sahibi Neden Dernekten İstifa Etti

İSTİFA HABERİ

https://www.izcihaberajansi.com/dernek-yonetiminden-istifa/34284/

 

Beykoz Ardahanlılar Kültür Ve Dayanışma Derneğinin bundan önceki dernek başkanı olan İnan Aktürk’ün  vefatından sonra. Dernek yeni yönetim kurmak için 26.06.2021 tarihinde bir kongre yapılmasına karar verilir. Kongrede 3 aday çıkar fakat kongre günü her 3 aday ayrı ayrı 15 asil 15 yedek yönetim listesi çıkarması gerekir. Kongre  günü 3 adayın 15 asil yönetim toplam 45 kişi olması gerekirken ve yedek de aynı 3 adayın ayrı ayrı 15 den 45 kişi toplam 90 kişi yapar fakat kongre günü 3 başkan adayı kongre günü 29 kişi kongreye gelmişlerdir. Kongre günü çoğunluk olmayınca dernek bu sefer 3 başkan adayı karar vererek her yıl dönüşümlü olarak birer yıl başkanlık yapmalarına karar vererek kongre yapılmıştır. Yapılan kongreden sonra yeni yönetimin kurulması için dernek acil toplanarak yeni yönetim şeması yapılmış bu yeni yönetiminde. Beykoz Ardahanlılar Kültür Ve Dayanışma Derneğinin 26.09.2021 Yılında yönetici olarak GENEL SEKRETER Ve Basın DANIŞMANI olarak görev almışımdır.

Yeni yönetim kurulduktan sonra derneğin bazı resmi evrakların kaybolduğu kaybolduğunun nedeni ise eski başkan İnan Aktürk'te  derneğin evrakları olduğundan eski başkan tarafından kaybolduğu demektedir kaybolan evraklar ise derneğin gelir gider MAKBUZLARI Ve ÜYE KAYIT DEFTERİ Fakat dernek içinde çok sayıda yöneticilerin bu resmi evrakların kaybolmadığını bilinçli olarak yok edildiği benimde bu konuda aynı fikirde olduğumu.

Derneğin kaybolan gelir gider makbuzların ve üye kayıt defterinin çıkarılması şart olduğundan. Dernek yönetim, acil  olarak toplantı yapılmasına karar vererek 3 başkan ve yönetim olarak toplantı düzenleyerek toplantıda alınan kararda 3 kişiden oluşan dernek adına bankadan ortak hesap çıkarılmasına. Derneğin kaybolan resmi belgelerin çıkarılması için dernek yönetimi olarak bana görev verilmiştir .Verilen görev ise sulh hukuk mahkemesinde dernek adına dava açmaya  açılan dava derneğin gelir gider makbuzların çıkarılması ve üye kayıt defterinin çıkarılması alınan bu karar ise derneğin karar defterine işlenmiştir. Karar defterine işlendikten sonra ertesi gün Beykoz sulh hukuk mahkemesinden dava açarak  derneğin Üye kayıt defterinin çıkarılması ve makbuzların çıkarılması için mahkemeden üst yazıyı alarak derneğin üye kayıt defterini acil  olarak 600 yapraklık defter çıkararak bu defteri de dernekler masasına kayıt ettirerek dernek başkanına teslim ettim. Ve gelir gider makbuzların çıkarılması  içinde mahkemeden aldığım resmi evrakı derneğin saymanına teslim ettim fakat HALA DERNEĞİN GELİR GİDER MAKBUZLARI ÇIKMADI NEDE DERNEĞİN ORTAK HESAP AÇILMADI Kısacasına derneğe bağış yapılsa bağış alındığına dair bağış yapan kişiye herhangi bir makbuz verilemeyecek nede bağışçıyı  derneğin bankadaki ortak hesaba yönlendirilecek derneğin ortak hesabı olmadığından bağışçı bu parayı mecbur elden verilecektir. Sadece bu değil yaklaşık bir yıla yakın yeni yönetimi kuralı halen derneğin gelir gider defteri bile sayman tarafından işlenmemiştir nede sayman tarafından derneğin makbuzları çıkarılmamıştır

Dernek kongrede üç aday çıkardığından her yıl birer yıl arayla dernek başkanlıkları yapacak olanlar ilk başkanın bir yıllık başkanlık süresi bittiğinden ikinci başkanın devir alması gerekirken. Devir alırken  devir alan başkanın karar defterine 15 asil yönetimin imzalarıyla karar defterine işlenmesi gerekirken bakın bizim dernek şunu yaptı karar defterine işlenmemiş asil yönetimin karar defterinde ve dernekler masasında şimdiki başkan olan Demet Karakayacı gözükmektedir. İkinci başkanlık görevini alan Vural Çelik Ardahanlılar dernek başkanı olduğuna dair 15 asil yönetimin karar defterinde Vural Çelik'in başkan olduğuna dair alınan bir karar yoktur nede dernekler masasına kaydı yoktur .

Sözde şimdiki dernek başkanı olan  resmi olarak dernek başkanı olarak gözükmeyen Vural Çelik ve üçüncü dönem dernek başkanlığı yapacak olan Yusuf Şit derneği siyasete soktuklarından yönetim tarafından alınmış bir karar olmadan. Beykoz  ilçesindeki siyasi partileri ziyaret ederek derneği siyasete sokmuşlardır derneğin gelir gider makbuzları yok derneğin ortak hesabı yok, derneğin dernek binası yok, derneğin tabelası yok, derneğin gelir gider kasa makbuzları işlenmemiş derneğin üye kayıt defteri işlenmemiş derneğin denetlemesi yapılmamış dernek adına sosyal medyalarda  sözde X basında çıkan haberlerde Beykoz Ardahanlılar derneği yöneticileri olarak AKP,CHP İYİ Parti ,HDP, DEVA ve buna benzer Beykoz’daki  siyasi ilçe başkanlarını ziyaret ettik reklam amaçlı kendilerine pay çıkaracak şekilde sosyal medyalarda ve sözde basında reklamları yapılmaktadır .

Fakat  dernek başkanları  derneğin kaç tane üyesi olduğunu bilmemektedir Bir yıl geçmiş hiçbir etkinlikleri olmamıştır. Şayet bu kadar derneği düşünüyorlarsa derneğin en önemli olan gelir gider makbuzunu ve ortak hesap çıkarmaları gerekirken derneğe bir an önce dernek binası ayarlaması gerekirken derneğin tabelası yapmaları gerekirken sosyal medyalarda bazı arkadaşlarımız Beykoz Ardahanlılar derneğinin biz böyle çalışıyoruz diye siyasi reklamcılık yapmaktadırlar .

Beykoz Ardahanlılar  derneği toplantı yapıldığından 15 asilden 6 veya 7 kişi zor geliyor yapılan toplantılarda oy çokluğu olmadan alınan kararlar karar defterine işlenemediği halde dernekte yönetimde olan Vural Çelik, Yusuf Şit siyasi partileri ziyaret yapılması için nasıl bir karar almışlar aldıkları kararda siyasi partilileri ziyaret ediyorlar aldıkları karar karar defterine işlenmemiş asil yönetimin imzaları olmadan kendi kafalarına göre derneği istedikleri şekilde kullanmaktadırlar.

Buradan derneğin ikinci ve üçüncü dönem başkanlık yapacak olan arkadaşlara sesleniyorum bir yıl geçmiş halen gider gider makbuzları çıkarılmamış derneğin gelir gider defteri işlenmemiş. Ortak hesap açılmamış üye kayıt defteri halen işlenmemiş ikinci dönem başkanlığına Vural Çelik'in dernek başkanı olduğuna dair karar defterine asil yönetim tarafından karar alınmamış. Dernekler masasına kayıt edilmemiş derneğin dernek binası yok ,derneğin bir tabelası yok , bu zamana kadar dernek denetlenmemiş derneğin kaç üyesi olduğu bilinmiyor. Bu zamana kadar hiçbir etkinlik yapılmamış hiçbir üyenin derdine merhem olmamışsınız hiçbir üyenin kapısını çalmamışsınız kongre yapıldığında 30 kişiden fazla katılım olmadığını bu iki başkan adayının dernek için derneğin peşinde koşturmak için zamanlarının olmadığı halde bir anda siyasi partilileri ziyaret etmeleri  derneği siyasete bulaştırmaları dernek yönetiminin izni olmadan karar defterine işlenmeden siyasi partilileri ziyaret etmeleri şahsım  olarak rahatsız olmuşumdur.

 

Beykoz belediyesinin hisarda düzenleyeceği STK lılarla ilgili düzenleyeceği etkinliklerde belediye tarafından her derneğe ücret verileceği söylentileri vardır bu konu hakkında yakın takipçisi olacağımı hatırlatırım.

Beykoz Ardahanlılar derneğinden resmi  olarak geçerli olmasa bile istifa  etmişimdir. İstifa etme nedenim ise derneği siyasete bulaştırdıkları  dernekte gruplaşma olduğu dernek yönetiminde yöneticilerin üstüne düşen görevleri yerine getirmediklerinden halen makbuzların çıkmadığından ortak hesap açılmadığından gelir gider defteri işlenmediğinden dernek binası olmadığından derneğin tabelası olmadığından say say bitmez. Kısaca çantada dernek olduğundan dolayı  sosyal medyalarda  basında alakasız reklam içerikli dernekle ilgili haberler çıktığından yapılmayanları yapıldı diye göstermelerinden resmi olmasa bile istifa etmişimdir. Beykoz Ardahanlılar derneğinin hiçbir etkinliği olmadığından hiçbir üyesine faydası olmadığından istifa etmişimdir.

 

DERNEK ÜYELERİNİ ZİYARET ETMEYEN YÖNETİCİLER BİR ANDA SİYASİ PARTİLİLERİ ZİYARET EDİYORLAR SEÇİMLERİN YAKLAŞMASINA YAKIN DERNEK ÜZERİNDEN SİYASİ PRİM YAPILIYOR.

ERKAN İZCİ AJANSIMIZA YAPTIĞI AÇIKLAMASININ 2. BÖLÜMÜ YAKINDA YAYINLANACAKTIR YER YERİNDEN OYNUYACAK 

izcihaberajansi.com

 







Etiketler :
Bu kadarda olmaz / 20-08-2022 12:09:00

İnanın haberin yorumlarını okudum ve haberdeki başkanların sosyal medya facebook sayfalarına baktım inan şaşırdım derneği temsilen siyasi partilileri ziyaret ediyorsun adamın giydiği resmen şort bu nasıl kılık kıyafet ayıp be sen derneği temsil ediyorsun nereye nasıl ne şekilde gideceğini bilmiyorsun ne giyeceğinizde bilmiyorsun bu kılık kıyafet derneğin nasıl disiplinsiz bir dernek olduğu acık net ortada ve şimdiki yönetimi çok iyi tanıyorum ziyaretlerde dernek adına kimse yok biran önce genel kurula gidilsin adam gibi yönetici çıksın derneğide siyasete alet etmesinler ve üyelerinin kapısını çalsınlar siyasetçilerin değil.

Tokat köyü / 20-08-2022 10:42:00

Haber tamam ile doğru açıklama tamam ile doğru yorum yapan arkadaşlara katılıyorum adamlar üyelerinin kapısını açmamışlar adamlar kendi menfaatlerine siyasetçileri ziyaret ediyorlar ön dernek için hangi etkinlik yapmışlar evet sosyal medyada abartıcı reklamlar yapılıyor yazılıyor bir doğu internet sözde haber sitesinde dernek için yapılan haberlerde esnafların reklamları yapılıyor bakınız bu yönetim yönetim değil biran önce çözüm üretilsin bu derneğin başına adam gibi yönetici gelsin.

Misafir / 20-08-2022 09:44:00

Çok iyi yaptın herşeyi açıkladın derneği kullanıyorlar yaptıkları hiç bir çalışma yok seçimlerde derneğin arkasına geçerek pirim yapıyorlar yazık

Ayşe Vanlı / 20-08-2022 00:53:00

Benim eşim Ardahanlı ve bu derneği çok iyi tanırım eşimin sayesinde erkan izciyi sadece ismini duydum tanışıklığım yok ama yukarda Allah var Erkan izci beyefendinin yapmış olduğu açıklama tamam ile doğru bunu eşimde söylüyor derneğin kon güre günü 30 gişi toplanamadıklarını zor bela kon güre yaptıklarını kısacasına bu haberde yazılanların doğru olduğunu evet nedense dernekler niye siyasete itiliyor ben buna karşıyım yapılan haberinde testekliyorum.

Karslı orhan / 20-08-2022 00:34:00

Yorum yapan bu maho davardoven Arkadaş buradan şunu söylüyorum galiba bu haber ve yorumlar senin gazını çıkarmış ki saçma sapan yorum yapmışsın bak benim bildiğim erkan izci se hiçbir Zaman yalan söylemez ve ajansıda yalan haber yapmaz bu nedenle yapılan bu haber ve yorumlar sana çok dokundu kardeş erkan sizin güzel gazınızı almış bakalım 2. açıklamaları ne olacak merakla bekliyorum ve erkanın dedikleri tamam ile doğru iynenin ucu kadar yalan yok bu dernek bitmiş çuval derneğine dönmüş.

Ardahanlı / 20-08-2022 00:17:00

Buradan Yusuf sesleniyorum dernekle ilgili yaptığın haberlerde beleş yemek yediğiniz yerlerin esnafların reklamını yapma dernek adına yaptığın haberlerin içinde ne işi var esnaf reklam resimleri sen haberci değilsin sen derneğin sırtından reklam kazanan kişisi senin habercilikten ve başkan lıktan ve dernek yöneticiliğinden anladığın yok.yaptığın bu haberde ne işi var esnaf reklam resimlerinin https://www.dogukultur.com/haber/19828/beykoz-ardahanlilardan-pespese-ziyaretler.html?fbclid=IwAR10HYyWNoWwC8fdBase1ioRr0FuhlzM-QkHEB7xFs6391EUIoFfxAd8n9s

Bu ne rezilik bu habermi yukardaki linge tıklayın anlarsınız

Ardahanlı Ali / 19-08-2022 23:55:00

Erkan bey senin haksızlığa tahammülün yok ben seni çok iyi tanırım bunlar derneği kendilerine kullanıyorlar evet bazı kişilerin sosyal medyada yayınladıkları reklam içerikli yazılarında bildirimlerinde sanki arkalarında dernek varmış imajı yaratıyorlar ziyaretlerinde dernekten sadece 3 kişi var hani diğer asil yönetim en iyesini yaptın helal olsun böyle bir basın açıklaması yapman çok iyi oldu ben sevindim kendi adıma ve çok sayıda kişilerde bana mesaj atılar erkana helal olsun dediler. Artık bunlara dur densin ne demek ya derneği nasıl siyasete bulaştırırlar .

maho davardoven / 19-08-2022 23:26:00

Ardahanlılar derneği ortaya çıkar çıkmaz ciyak ciyak bagirmanızı anlıyoruz..Çünkü İstanbulun en poltik kitleleri ardahanlılar.. Ama merak etmeyin dernekçiliği stk olayını hepinize ogretecegiz.. Yalan dolan algılarla dernekcilik olmaz. Su anda beykoz tarihinde olmayan donusumlu baskanlık modeliyle baskan baskan diye halkı pazarlayanların hepsini sıfırladı.. Bir derneğin denetim katılım yönetim organları olduğunu beykozda da derse başladı..

kemal / 19-08-2022 23:13:00

Vallahi benim şimdiki yönetimden hiç umudum yok secimler yaklaştığı için herkes kendine çalışıyor ben bu dernekte herkesi çok iyi tanırım erkan kardeşimin dediği gibi sosyal medyada ve bir internet sitesinde çok abartıcı yayınlar yapılıyor ben ve bu derneği çok iyi tanıyanlar sosyal medyadaki yayınlananlara inanmıyor sadece gülüyor siyasi parti ilçe başkanlarını sadece 3 kişi ziyaret ediyor dernekten kimse yok dağılmış bir dernek acil toplanması gerek

Misafir / 19-08-2022 22:16:00

Bu dernek acil toplantı yapıp genel kurula gitmesi gerek derneğin dernek binası yok tabelası yok resmi belgelerde eksiklik var ortak hesap açılmamış üye kayıt defteri tam işlenmemiş gelir gider defteri tam işlenmemiş.

YORUMCU / 19-08-2022 21:52:00

Erkan beyin yaptığı açıklamaya sonuna kadar katiliyorum bu dernek bitik dernek 4 kişiyi bir araya toplayamazlar işte böyle kişiler sanki arkalarında dernek varmış gibi hareket ederler evet siyasete bulaştırmaya çalışıyorlar.

Yolcu ismet / 19-08-2022 21:24:00

Bunlardan bir cacık olmaz kendi çıkarlarına derneği kullanıyorlar yazık bu dernek çanta derneği olmuş bunu herkes söyliyor yazık.

Soğuksu sakini / 19-08-2022 21:06:00

izci haber ajansın dediği gibi sözde başkan olan Yusuf başkanın haber sitesinde birşeyini okudu Beykoz iyi parti ziyaretini haber sitesinden yayınlamış diyorki BEYKOZ ARDAHANLILARDAN PEŞPEŞE ZİYARETLER.. birde şunu yazmış çok güldüm Beykoz Ardahanlılar Derneği Olarak Esnaflarımızı Ziyaret Etdik.. YALAN KÜLFİYEN Beykoz Ardahanlılar Derneği (İstanbul Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği) olarak Başkanımız Vural Çelikle birlikte bir dizi esnaf ziyareti gerçekleştirdik.. bunları yazmış ya kardeşim bu kadar yalan haber olurmu hani esnaf ziyaret etiyseler resimleri nerde niye ayrı bir haber yapmamış bakın bu gibi adamlar başkan olursa vay bizim başımıza vay BİRD DİYORKİ TÜM YÖNETİM OLARAK ZİYARET ETTİK İYİ PARTİYİ YA KARDEŞİM RESİMLERDE HEPSİ İYİ PARTİLİ KİŞİLER HANİ SENİN YÖNETİMİNDEKİ KİŞİLER.

misafir / 19-08-2022 20:56:00

Ya kardeşim şu Yusuf kardeşimizin siyasi partililerin ziyaretinde derneğin adını kullanarak nasıl şortla ziyaret ediyor birde onu yayınlıyor derneği iğce rezil ediyorsun önce kılık kıyafetine bak dernek adına gidiyorsun kendi basın olarak değil birde sanki çok büyük ziyaret yapmışlar gibi övünerek yayınlıyorsun oda abartarak yayınlıyorsun yazık derneğe yazık biran önce istifa edin...

Paşabahçeli / 19-08-2022 20:53:00

Bakın düne kadar Vural başkan bu dernek için kılını oynatmıyordu işlerim çok yoğun diyordu birden nasıl kılını oynatmaya başladı birden siyasetçileri niye ziyaret etti kendi menfaatine niye üyelerini ziyaret etmiyor ha birde şu Yusuf kedi kurduğu bir siteden yalan yanlış haberler yapıyor gerçeği okuma sayısı bile yok izci erkan inan haberine bayıldım haberin doğru açıklamaların doğru seni kutlarım bu dernek biran önce kendisini toplaması lazım ama bunlarla olmaz.

misafir / 19-08-2022 20:35:00

Ya bu dernek başkanı adayı olan yani 2. den sonra olan 3. bu adam nasıl siyasetçileri ziyaret ediyor şortla gitmiş ne kadar komik inan gülmekten kırıldım birde haber yapmış haberin hepsi yalan hepsi şişirme haber erkan abi sana helal olsun kimseyi af etmiyorsun ajansında dediğin gibi senin çizgin beli sen babanı bile af etmesin helal olsun sana bu derneği sık sık yaz kardeşim bunlar kendi menfaatlerine derneği kullanıyorlar.

yorumcu / 19-08-2022 20:28:00

siyasi partilileri ziyaret eden 2 dernek başkanı varya ikisin ide toplasan yarım etmez kendi menfaatlerine anında siyasetçileri ziyaret ediyorlar bir gün üyelerini ziyaret etmişler mi bugüne kadar niye ziyaret etmediler siyasetçileri hey yavrum hey derneği istedikleri gibi kullanıyorlar suç işliyorlar haberde dendiği gibi resmi başkan değiller çıkmışlar başkanız diye siyasetçileri geziyorlar ayıp be ayıp kendinize gelin biran önce

Karslılar mahallesi / 19-08-2022 20:22:00

Bakın size buradan bir şey açıklayacağım bu dernek hisarda bir halk konseri düzenledi bu konserde tüm her şeyi yapan erkan kardeşimizdi ama Yusuf herkese benim sayemde konser düzenlendi dedi ve demet başkanı hep kötüledi yok efendim demet geç gelmiş o olmasaymış o konser olmazmış ama ben ve çok kişi biliyor ki o konser erkan kardeşimizin sayesinde oldu bakın birde bu dernek biran önce makbuzlarını ayarlasınlar dernek derneklikten çıkmış poşet derneği olmuş

YALIKÖYLÜ ARDAHANLI / 19-08-2022 20:21:00

siyasetçilere yağ yakacaksınız diye derneği kullanmayın derneğin eksiklerini çıkarın birde şu kılık kıyafetlerinize çeki düzen verin bu ne rezillik yeter artık

Mustafa soğuksumu / 19-08-2022 20:19:00

Bakın size buradan bir şey açıklayacağım bu dernek hisarda bir halk konseri düzenledi bu konserde tüm her şeyi yapan erkan kardeşimizdi ama Yusuf herkese benim sayemde konser düzenlendi dedi ve demet başkanı hep kötüledi yok efendim demet geç gelmiş o olmasaymış o konser olmazmış ama ben ve çok kişi biliyor ki o konser erkan kardeşimizin sayesinde oldu bakın birde bu dernek biran önce makbuzlarını ayarlasınlar dernek derneklikten çıkmış poşet derneği olmuş

misafir / 19-08-2022 20:12:00

Abi inan yerden göke kadar haklısın evet derneğin makbuzlarını şuanda siyasi partilileri ziyaret edenler var ya onların zamanında kayboldu ve rahmetlinin üstüne atıyorlar erkan abi seni ben ağrıyacağım bu dernekle ilgili çok şeyler var sana anlatacağım o şortla siyasi partilileri ziyaret eden varya dernekte her yeri karıştıran o kimse zaten sevmiyor onu

Beykozlu / 19-08-2022 20:00:00

Erkan bey vallahi billahi harikasın inan bürgün olsun kapımızı çalan olmadı bunlar üyelerinin kapısının nerden açıldığını bilmiyor dernek başkanlarımızın giydiklerini gördünüz mu sanki adam halı saha maçına gidiyor şortla o şortla siyasi partilileri ziyaret ediyorlar sosyal medyada şort giyen arkadaş hep salama haberi yapıyor alakasız haberler yapıyor inan bu habere bayıldım yemin olsun bayıldım elinize sağlık dilinize sağlık

Ardahanlı / 19-08-2022 19:54:00

izci haber haberinize sonuna kadar katılıyorum önce dernek başkanları yada adayları kılık kıyafetlerine baksınlar bu ne ya adam donla siyasi partilileri ziyaret ediyor lütfen bunları da haber yapın rezillik diz boyu her yere donla şortla gidilir mi



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI