Bugun...



Ankara'yı sel aldı! Vatandaşlar son çareyi kapıdan sandal yapmakta buldu

Ankara'da yoğun yağışın ardından sel ve su baskınları yaşandı. İvedik ve Ostim sanayi sitelerinde zor anlar yaşayan vatandaşlar, karşıya geçmek için kapıları sandal olarak kullandılar.

facebook-paylas
Tarih: 14-06-2021 22:47

Ankara'yı sel aldı! Vatandaşlar son çareyi kapıdan sandal yapmakta buldu

Ankara'da akşam saatlerinde başlayan yoğun yağış, kısa sürede kenti etkisi altına aldı. Çankaya, Keçiören ve Yenimahalle ilçeleri en fazla etkilenen ilçeler arasında yer aldı. Yenimahalle'de bulunan İvedik ve Ostim Sanayi Siteleri de su altında kaldı.

EŞYALARINI KURTARMAYA ÇALIŞTILAR

Sağanak nedeniyle bölgede göletler oluştu. Suyla kaplanan bölgede çok sayıda araç mahsur kaldı. Sürücüler suya gömülen araçlarını ve içindeki eşyalarını kurtarabilmek için çaba harcadı.

KAPIDAN SANDAL YAPTI

Bir kişi, büyük bölümü suya gömülen kamyonete yüzerek ulaştı. Bir kişinin de hurda kapıyı sandal gibi kullanarak, suya gömülen araçların arasında ilerleyip, kendi aracına ulaşmaya çalışması ilginç görüntü oluşturdu. Bölgedeki bir iş merkezini de su bastı.

VASİP ŞAHİN'DEN AÇIKLAMA

Ankara Valisi Vasip Şahin, yağmurla ilgili yaptığı açıklamada, sağanağın yer yer sel ve su baskınlarına neden olduğunu söyledi. İlk bilgilere göre can kaybı yaşanmadığını belirten Vali Şahin, "Birkaç yerde iş yerlerine su baskını olduğu bilgisi var. İtfaiyemiz müdahale ediyor. Birkaç alt geçitte kalan araç ihbarı gelmişti, arkadaşlarımız onları da kurtardılar. Can kaybımız yok, çalışmalarımız sürüyor" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı




Kaynak: izcihabrajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YEREL HABERLER Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI