Bugun...



Arjantin ve Polonya, Dünya Kupası'nda son 16'ya kaldı

Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası’nda Arjantin ve Polonya, C Grubu’nu ilk 2 sırada bitirerek son 16’ya yükselme başarısı gösterdiler. Grupta ikinci sıra averajla belirlendi.

facebook-paylas
Tarih: 01-12-2022 07:46

Arjantin ve Polonya, Dünya Kupası'nda son 16'ya kaldı

2022 Dünya Kupası C Grubu'nda son maçlar oynandı. İlk maçında Suudi Arabistan'a yenilerek sürprize imza atan Arjantin ikinci maçında Meksika'yı 2-0 yenerek ilk 3 puanını almıştı. Güney Amerika temsilcisi, grubun son maçında Polonya ile 974 Stadyumu'nda karşılaşırken mücadelede Hollandalı hakem Danny Makkelie düdük çaldı. İlk yarıda Polonya'ya karşı büyük bir baskı kuran Tangocular bir çok pozisyondan yararlanamadı. 37. dakikada kaleci Szczesny'nin Messi'ye müdahalesine VAR uyarısı sonrası penaltı çalındı.

Beyaz noktada topun başına geçen Messi'nin vuruşunda kaleci Szczesny soluna gelen topu kurtararak gole izin vermedi. Arjantin, 2. yarıya ise golle başladı. Molina'nın sağ taraftan ceza sahasına ortasına Mac Allister'ın uzak köşeye yerden vuruşunda top ağlarla buluştu. 68. dakikada Fernandez'in pasında Alvarez düzgün bir vuruşla Arjantin lehine farkı 2'ye çıkaran golü attı. Kalan dakikalarda başka gol olmazken 6 puana ulaşan Tangocular grubu lider tamamladı.

İzcihaberajansi.com                                              

 

İHA                                                                                              

İsmail Yasin Akçın




Kaynak: İHA




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI